Speciaal voor expats! GEMEUBILEERD APPARTEMENT

Leuk totaal gerenoveerde appartementen in een prachtig statig herenhuis, gelegen op een zeer goede locatie, tegen het centrum aan in een van de mooiste straten van Amersfoort.

Indeling:
Gezamenlijke entree, middels de trap bereikt u de eerste etage, overloop voorzien van wasmachine en droger, nette woonkamer volledig gemeubileerd met open keuken. De woonkamer met frans balkon zit aan de straatzijde en heeft vrij uitzicht en toegang tot het slaapgedeelte die voorzien is van twee grote inbouwkasten en flatscreen aan de wand.
Badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.

Algemene informatie:
– De woning wordt volledig gemeubileerd opgeleverd (van bestek tot linnengoed)
– € 100,– vast bedrag voor nutsvoorzieningen zoals g/w/e/tv/i-net.
– Per 8 mei 2017 beschikbaar
– Gunning eigenaar! bij voorkeur expats
– Huurperiode: in overleg, voorkeur voor minimaal 12 maanden en voor langere tijd beschikbaar.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. servicekosten huurder
– Verplichte eindschoonmaak en stomerijkosten linnen- en beddengoed € 250,– incl. BTW. (wordt verrekend met de waarborgsom)

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website www.govaert.nl en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Hendrik van Viandenstraat; Hendrik I van Vianden, bisschop van Utrecht 1250/1252-1267. Bevestigde in 1259 het Amersfoortse stadsrecht.
Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.