Op een unieke plek in de historische binnenstad van Amersfoort gelegen zeer verrassend en modern ruim GEMEUBILEERD 3- kamer appartement met balkon en een schitterend mooi uitzicht rondom op o.a. Onze Lieve Vrouwetoren, De Mariënhof en het Zocherplantsoen. Het appartement is zeer goed onderhouden en ligt op de 2e verdieping van een kleinschalig en modern appartementencomplex. De woning is tevens voorzien van een eigen berging en een eigen parkeerplaats in de parkeergarage. Nabij winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kijken mag!

De indeling is als volgt:
Begane grond:Entree, bellentableau, brievenbussen, lift en trapopgang. Het complex heeft een tweede ingang met een trapopgang.

2e verdieping:
Hal, vervolgens loopt u door naar de sfeervolle en ruime woonkamer met openslaande deuren naar het balkon. Vanaf het balkon kunt u genieten van het vrije uitzicht over het groen. De woonkamer beschikt over vele raampartijen waardoor er veel lichtinval is.

Moderne keuken voorzien van brede lades en een carrousel. De keuken is compleet met 4-pitsgaskookplaat, afzuigkap, combioven, koelkast, vriezer en een vaatwasser. Ruime ouderslaapkamer voorzien van een grote kastenwand. De tweede slaapkamer is te gebruiken als logeer- of werkkamer.

Nette moderne badkamer met bad-douchecombinatie, wastafelmeubel en een designradiator. Het toilet is tevens ook erg modern en is apart van de badkamer gelegen. Inpandige berging is aanwezig met wasmachineaansluiting en cv-ketel.

Algemene informatie:
– Beschikbaar per 01 oktober 2019;
– De woning wordt gestoffeerd en compleet gemeubileerd opgeleverd;
– Gunning eigenaar middels ontmoeting;
– Huurperiode minimaal 12 maanden en maximaal 24 maanden, langer bespreekbaar;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. servicekosten;
– Servicekosten zijn inbegrepen in de huurprijs inclusief privé parkeerplaats;
– Woonoppervlakte 82m2.

Bijzonderheden:
– luxe badkamer en keuken
– eigen parkeerplaats in de parkeergarage
– berging op de begane grond
– balkon met vrij uitzicht

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

NB: Grote Haag:
Deze naam gaat terug op De Haghe, die zich oorspronkelijk waarschijnlijk uitstrekte van de binnenste stadsmuur van Amersfoort tot in het tegenwoordige Vermeerkwartier; het gebied van de tegenwoordige buurt de Luiaard behoorde hier o.a. toe. In 1349 was De Haghe in handen van de bezitter van Randenbroek. Met de uitbreiding van de stad gingen het daarbinnen vallende gedeelte De Haag heten, het buitenstedelijk gebied droeg al in 1431 de naam Oude Haag. Het onderscheid Grote en Kleine Haag dateert pas van na de middeleeuwen; ook Blaeu maakt op zijn stadsplattegrond dit onderscheid nog niet.
Gezien de aanduiding haag betreft het hier een (oorspronkelijk) omheind gebied.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.