Liefhebber van rust, ruimte en comfort ?

Zoek niet verder want wij hebben hier de ideale woning voor u!
Op een heerlijke plek, verscholen tussen het groen, aan de rand van het bos in het geliefde Bergkwartier gelegen 2-kamer appartement. Dit moderne appartement heeft een sfeervol karakter en is van alle gemakken voorzien! De woning ligt op de eerste verdieping van een kleinschalig complex en is heerlijk licht en zonnig door een fantastische lichtinval.

Vanuit de woning wandelt u zo de omliggende bossen in met o.a. het Amersfoortse dierenpark. Met de fiets bent u met 10 minuten in het centrum of op het station. Goede bereikbaarheid via de dichtbij liggende aansluiting naar de a28.

Het aantrekkelijke appartement heeft de volgende indeling. Loopt u mee?
Centale hal met intercominstallatie en doorgang naar de bergingen. Met 1 trap staat u op de eerste verdieping bij het appartement. Hal met vernieuwde meterkast en toegang tot de sfeervolle woon- en eetkamer. De woonkamer is vergroot met de eetkamer (vh de tweede slaapkamer). De dichte keuken met balkon heeft een modern beeld. Voorzien van koelkast, veel kast/laderuimte, koelkast, afzuigkap en een 4-pits gaskookplaat en wma. Vanuit de eetkamer is er een doorgang naar een tussenhal met een bergkast, badkamer voorzien van wastafel en douche, separaat toilet en bereikt u de slaapkamer. Op de begane grond bevindt zich ten slotte nog een ruime berging met eigen elektravoorziening.

Omgeving:
Kappeyne van de Coppellolaan ligt op de grens van Amersfoort in de buurt T.H. Heemskerklaan, ten westen van het centrum in de wijk De Berg Noord. Het is een rustige, kindvriendelijke laan in lommerrijke omgeving met uitzicht op een groene bosrand en nabij tennisvereniging ALTA. De omgeving is zeer royaal van opzet en de flats worden gescheiden door grasvelden en volwassen groen. Een heerlijke plek in een omgeving van rust, ruimte en privacy. Het is een unieke locatie door de beperkte afstand tot het centrum, de goede bereikbaarheid via de dichtbij zijnde aansluiting naar de A28, het station om de hoek en de natuurlijke bosrijke omgeving. Zowel dierenpark Amersfoort als de verschillende natuurgebieden en bossen zijn praktisch op loopafstand.

Bijzonderheden:
– Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd
– Servicekosten bedragen € 55,00 per maand
– De huurprijs is exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen
– Huurtermijn: minimaal 12 maanden, maximaal in overleg. Voor langere termijn beschikbaar.
– Beschikbaar per 15 juli 2017
– Waarborgsom ter hoogte van een maand huur
– Gunning eigenaar
– Vrij parkeren

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het aanbod voordat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!

NB: Kappeyne van de Coppellolaan
Joannes Kappeijne van de Coppello, 1822-1895, Nederlands jurist en politicus; lid van de Tweede Kamer 1862-1866, 1871-1877; minister van Binnenlandse Zaken in het door hem geformeerde kabinet 1877-1879; lid van de Eerste Kamer 1888-1893. Verzorgde de herziening van de Wet op het lager onderwijs (1878). Aanvankelijk vastgesteld als Kappeyne van de Copellolaan geheten (rb.nr. 363 van 29 december 1953).