MOMENTEEL ZITTEN WIJ VOLGEPLAND VOOR EEN BEZICHTIGING.

Topligging! Een zeer verrassend, nabij de binnenstad gelegen 4- kamer hoekappartement (ca.100 m2) binnen een gerenoveerd kleinschalig complex met fraai uitzicht over omliggend groen en direct aan de achterzijde grenzend aan de Flierbeek.

Om de hoek bevindt zich het park Randenbroek, winkelcentrum Euterpeplein en ook het NS- station en diverse uitvalswegen zijn in de nabijheid te vinden. Naast een berging in de onderbouw beschikt dit appartement over een grote berging op de bovenste verdieping en grotendeels voorzien van dubbele beglazing.

De indeling is als volgt: overdekte, centrale entree met berging en vernieuwt intercom/brievenbus tableau, verzorgd trappenhuis met op de 1e verdieping het appartement.

Indeling appartement: entree, toilet (nieuw feb 2016), hal welke toegang geeft aan meerdere ruimten waaronder de slaapkamer en badkamer (nieuw feb 2016), de moderne keuken (nieuw feb 2016) voorzien van 4- pits gascomfort met oven, rvs afzuigkap en koelkast en toegang balkon.
De sfeervolle en royale woonkamer met aparte zijkamer heeft een heerlijke lichtinval, biedt veel privacy en geeft toegang tot het 2e riant balkon.
Op de bovenste verdieping is er een extra tweede berging voorhanden met elektra en daglichttoetreding. Hierdoor is deze ruimte voor meerdere doeleinden geschikt. Voor de deur is er volop parkeergelegenheid.

Algemene informatie:
– De woning wordt kaal opgeleverd (geheel geschilderd maart 2016 en voorzien van deels nieuw stucwerk)
– De vloer is ter overname van huidige bewoners
– Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder.
– Per 1 februari 2019 beschikbaar
– Voorbehoud gunning eigenaar
– Huurperiode minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en voor onbepaalde tijd beschikbaar.
– Dubbele waarborgsom
– Servicekosten € 52,– per maand.
– Inkomenseis minimum bruto inkomen per maand € 3600,– op basis van het hoofdinkomen.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Valeriushof: Adriaen Valerius, 1575-1625, Zeeuws schrijver; beroemd om zijn geschiedwerk Neder-landtsche Gedenck-clanck, dat 76 liederen bevat. Een aantal daarvan wordt nog steeds gezongen, o.a. O Nederlandt let op u saeck en Merck toch hoe sterck.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.