Op een super locatie in hartje centrum Amersfoort gelegen prachtig gerenoveerd 3-kamer appartement!

Dit appartement ziet er tip top uit met zijn strakke en nette afwerking. Zo heeft de woning een luxe keuken, de wanden zijn glad gestuukt en er ligt een mooie laminaatvloer door de hele woning. Gelegen in het prachtige historische centrum van Amersfoort met de winkels, de gezellige terrassen, restaurants en cafés als beste buur! Een parkeerplaats kan middels een vergunning of eventueel in de directe omgeving gehuurd worden.

Nieuwsgierig geworden? Kijken mag!

De entree:
Lopend langs de gracht naar de entree, voelt u hier de sfeer en warmte van het gezellige en historische centrum.
De entree is voorzien van bellentableau en geeft ook toegang tot de bergingen in de onderbouw. Via het keurige trappenhuis (er is ook een lift) komt u op de galerij, vanwaar u het appartement kan betreden.

De woning:
De lange en ruime hal leidt u naar de sfeervolle en lichte woonkamer en bij binnenkomst zult u aangenaam verrast zijn van de ruimte. De grote ramen geven u een goede daglichttoetreding, maar hoe dichter u bij de ramen in de buurt komt, hoe fraaier het uitzicht wordt. Vanaf uw inpandige balkon heeft u tevens ook vrij uitzicht over de gezellige winkelstraat. Vanuit de woonkamer loopt u door naar de luxe woonkeuken. Wanneer u van kokerellen houdt dan voelt u zich thuis in deze keuken. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Het appartement beschikt over twee slaapkamers welke aan de achterzijde gelegen zijn. Hierdoor bent u verzekerd van een goede nachtrust, want de drukte van de binnenstad gaat dan volledig aan u voorbij. De badkamer is voorzien van wastafel, wma en ligbad.

Een bijzondere plek in dit appartementencomplex is toch wel het gezamenlijke dakterras. Een zonovergoten terras met de trots van Amersfoort in het zicht.
Kortom, een heerlijk centraal gelegen appartement om jaren mee uit de voeten te kunnen en daarom zeker een bezichtiging waard.

Het appartement is super onderhouden, bel je verhuizer maar je kunt er echt zo in!

Bijzonderheden:
– de grote kledingkast, prachtige bank en eettafel blijven achter in de woning
– 75m2 woonoppervlakte
– groot en zonnig gezamenlijk dakterras
– modern en strak afgewerkt

Algemeen:
– Prive parkeerplaats beschikbaar via andere verhuurder
– Bouwjaar 1982
– de woning wordt gestoffeerd verhuurd
– servicekosten huurder € 75,– per maand
– inpandige berging
– niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
– nutsvoorzieningen gemuteerd op naam huurder.
– gunning eigenaar
– huurperiode: minimaal 12 maanden en maximaal 24 maanden conform nieuwe huurwetgeving 01 juli 2016
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. servicekosten huurder.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Langegracht, de naam komt in 1465 voor het eerst in de bronnen voor. Het betreft het kortste gedeelte van de gracht die de oudste bebouwing hier afsloot. Het overkluisde deel heette in de middeleeuwen De Plaets, later, naar de markt die er werd gehouden, de Vismarkt.