Uniek ingedeelde woning op een zeer aantrekkelijke locatie!
Het "maisonnette type" ligt aan de rand van het winkelcentrum Emiclear, enerzijds als zichtbare locatie en anderzijds in de luwte van de parkeerdrukte. Het dakterras op de 2e verdieping ligt gunstig op de zon. Ideaal voor starters!

Indeling:
Begane grond: entree. Via de hal is de inpandige berging bereikbaar van ca. 4 m2.

1e Verdieping: bovenhal. Toilet. Sfeervolle, lichte en ruime woonkamer. Open keuken, nieuw luxe en modern keukenblok met inbouwapparatuur (2003). Bijkeuken ideaal voor het opruimen van uw spullen.

2e Verdieping: twee slaapkamers. Lichte badkamer met koepel en voorzien van ligbad, aparte douchehoek en wastafel. Separaat 2e toilet. Vanaf de hal is het dakterras van ca. 10m2 bereikbaar. Bergruimte met wasmachineaansluiting.
Slaapkamer I :12m2
Slaapkamer II: 7m2

Station Schothorst op minder dan 10 minuten afstand fietsen.

Algemene informatie:
– de woning wordt gestoffeerd opgeleverd
– energievoorzieningen middels voorschot te voldoen aan eigenaar.
– per 1 juni 2017 beschikbaar
– Gunning eigenaar
– Waarborgsom 1 maand huur
– Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en voor langere tijd beschikbaar.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. servicekosten.
– Wij willen benadrukken dat wij handelen in opdracht van de verhuurder, en adviseren ten alle tijden een aan-huur makelaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website www.govaert.nl en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Door in de bebouwing van dit gebied m.n. in de gevels verticale elementen te verwerken, ontstond als vanzelf de naam Hof der Kolommen. De verticale bouwelementen zijn o.m. een kolom of een zuil.