Modern, leuk gelegen 2-kamer appartement met veel daglicht en circa 1,5 meter boven het straatniveau waardoor er geen inkijk is en een fraai uitzicht over de Columbusweg. De ligging is veilig achter een centrale deur met bellenbord en lift. Dit nette appartement heeft een balkon en een onderhoudsvriendelijk tuintje. Vrij parkeren zonder parkeervergunning voor de achterdeur en op loopafstand van het centrum en nabij de diverse uitvalswegen(o.a. A28).

De indeling; hal, inpandige berging met o.a. wasmachine aansluiting, c.v./combi ketel, slaapkamer, badkamer met o.a. toilet en douche hoek. Lichte woonkamer met open hoekkeuken met inbouw app.; vaatwasser, inductie kookplaat, combi magnetron oven, koelkast met vriesvak etc. Balkon met doorloop naar kleine tuin. Het recente bouwjaar (1999) staat borg voor maximale isolatie en dus energie zuinig, goed hang-en- sluitwerk en lage service kosten! Veilig wonen nabij het centrum in super geïsoleerd huis.

Algemene informatie:
– De woning wordt gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd;
– Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder;
– Per 1 juli 2017 beschikbaar;
– Servicekosten gebruiker €61,- p/mnd;
– Vrij parkeren zonder vergunning voor de achterdeur;
– Gunning eigenaar;
– Huurperiode: in overleg, voor langere periode beschikbaar;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Christophorus Colombus, 1446-1506, Italiaans ontdekkingsreiziger in Spaanse dienst. Op zoek naar een nieuwe vaaroute naar Indië ontdekte hij in 1492 Amerika (1492).