Vintage Wonen?
Nieuw en comfortabel en in de buurt van alles wat je nodig hebt. Een eigen stek, daar heb je altijd van gedroomd. Lekker buiten zitten met een drankje, of met vrienden eten. Plaatjes draaien met de buren. Zelf je meubels bij elkaar zoeken op de rommelmarkten in de buurt. Vrienden uitnodigen voor een feestje bij jou thuis. Dat is Vintage Wonen Amersfoort.

-Gelegen in het bruisende Soesterkwartier
-Dicht bij voorzieningen en uitgaansleven
-Vijf minuten naar Centraal Station
-Compleet met keuken, sanitair, tegelwerk, wand- en vloerafwerking
-Eigen indelingswensen mogelijk

Het appartementen van Vintage Wonen nummer 6 – H te Amersfoort heeft een prettige lichte woonkamer met open keuken. Genoeg ruimte voor een gezellige zithoek, een eettafel en een hoekkeuken. Terwijl je aan het koken bent, beleef je de Noordewierweg door de openslaande deuren naar het balkon.

De badkamer is standaard uitgevoerd met een vrij hangend toilet, douchehoek en wastafel en wordt tot het plafond betegeld. Hoe luxe is dat?

Algemene informatie:
– Woonoppervlakte 46 m²
– Servicekosten gebruiker € 35,– per maand
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer)
– Per 15 mei 2017 beschikbaar.
– Gunning eigenaar, middels ontmoeting op kantoor.
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden aansluitend onbepaalde tijd.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. servicekosten.
– Wij willen benadrukken dat wij handelen in opdracht van de verhuurder, en adviseren ten alle tijden een aan-huur makelaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website www.govaert.nl en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Berend Noordewier, 1889-1950, gemeenteraadslid en wethouder van Amersfoort 1931-1943 en 1945-1946, waarnemend burgemeester 1945-1946, vervolgens lid van Gedeputeerde Staten van Utrecht. Door zijn toedoen kwam veel tot stand op het gebied van de volkshuisvesting, m.n. in het Soesterkwartier. Tot in 1951 droeg deze weg respectievelijk de naam Oude Soesterweg en Zonnebloemstraat. Op voorstel van het lokale PvdA-bestuur en de plaatselijke afdeling van het N.V.V. werd in 1951 die naam gewijzigd.
De (Oude) Soesterweg omvatte oorspronkelijk behalve de gehele tegenwoordige Noordewierweg ook de Snouckaertlaan, de Brouwersstraat en de Puntenburgerlaan. De aanduiding Oude Soesterweg dateert van na 1815, toen een nieuwe Soesterweg tot stand kwam (zie Soesterweg).

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend