Dit ruime drie kamer appartement is een heerlijke plek om te wonen en te leven met alle uitgaansgelegenheden, restaurants, winkels en theaters in de directe nabijheid. Kortom een top appartement op een toplocatie!

De entree:
Lopend langs de gracht naar de entree, voelt u hier de sfeer en warmte van het gezellige en historische centrum. Via het keurige trappenhuis (er is ook een lift) komt u op de galerij, vanwaar u het appartement kan betreden.

Het appartement:
De lange en ruime hal leidt u naar de woonkamer en bij binnenkomst zult u aangenaam verrast zijn van de ruimte. De grote ramen geven u een goede daglichttoetreding, maar hoe dichter u bij de ramen in de buurt komt, hoe fraaier het uitzicht wordt.

De open keuken is voorzien van oven, gasfornuis en koel/vriescombinatie.
Het appartement beschikt verder over twee slaapkamers welke aan de achterzijde zijn gelegen. Hierdoor bent u verzekerd van een goede nachtrust, want de drukte van de binnenstad gaat dan volledig aan u voorbij.

De badkamer is voorzien van een bad, wma en een nieuwe wastafel. Het toilet is apart.

Een bijzondere plek in dit appartementencomplex is toch wel het gezamenlijke dakterras. Een zonovergoten terras met de trots van Amersfoort in het zicht.
Kortom, een heerlijk centraal gelegen appartement om jaren mee uit de voeten te kunnen en daarom zeker een bezichtiging waard

Parkeerplek is eventueel extern te huren voor een bedrag van ca. € 80,- tot € 140,- afhankelijk van de locatie in het centrum waar zich de parkeerplek bevindt.

Woning is voorzien van prachtige laminaatvloer door de gehele woning!

Algemeen:
– Beschikbaar per 01 juli 2017 (eventueel eerder in overleg)
– Bouwjaar 1982
– Woonoppervlakte ca. 76m2
– Berging in de onderbouw
– Nutsvoorzieningen gemuteerd op naam huurder
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
– Servicekosten huurder € 75,- per maand
– Gunning eigenaar
– huurperiode: minimaal 12 maanden en maximaal 24 maanden conform nieuwe huurwetgeving 01 juli 2016
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. servicekosten

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Langegracht, de naam komt in 1465 voor het eerst in de bronnen voor. Het betreft het kortste gedeelte van de gracht die de oudste bebouwing hier afsloot. Het overkluisde deel heette in de middeleeuwen De Plaets, later, naar de markt die er werd gehouden, de Vismarkt.