Genieten! Dat is het gevoel dat deze Grootmeester woning (half vrijstaand), gelegen in grachtenstad De Laak in Vathorst oproept. Vathorst is het nieuwste stadsdeel van Amersfoort met alle voorzieningen om de hoek. Het winkelcentrum van Vathorst en het NS station met directe aansluiting op Amsterdam, Amersfoort en Utrecht liggen op slechts 5 fietsminuten van de woning verwijderd. Ontsluiting via de snelwegen is eveneens uitstekend, Vathorst is gelegen in de ‘oksel’ van de A1 en de A28 en sluit nu reeds aan op de A1 en op de A28. Het meest noordelijke deel van Vathorst dat fraai grenst aan de polder Arkemheen, genaamd De Laak. Hier is ‘water’ het meest bepalende element; De Laak krijgt namelijk het uiterlijk van een grachtenstad. Het historisch riviertje De Laak, de havens, de bruggen en de pleinen creëren de gezellige sfeer van een authentieke waterstad. En dat gecombineerd met de voorzieningen van nu.

De woning wordt omringd door een muurtje en een sierlijk hek. De berging zorgt voor een fijne besloten tuin. In deze tuin kunt u genieten van privacy en rust, lekker ontspannen het intrigerende grachtenschouwspel bekijken. Doordat de woonkamer aan de waterzijde is gelegen en de ramen doorlopen tot bijna aan de grond kunt u dit zelfde schouwspel ook vanuit uw woonkamer aanschouwen. De grote woonkamer is verdiept en heeft hierdoor een extra woonbeleving door haar hoge plafond.
Daarnaast heeft de woning maar liefst 4 slaapkamers en een werkruimte, een separaat toilet op de eerste verdieping, een royale badkamer, 2 parkeerplaatsen op eigen grond afgescheiden door een mooi hek van de openbare weg. Tevens is voorzien van een mooie moderne industriële keuken voorzien van alle gemakken.

INDELING
Begane grond:
U betreedt de woning in een prettige ruime entree met het toilet. Vervolgens komt u in de royale eetruimte dit toegang biedt tot de gesloten trapopgang, de verdiepte woonkamer. Om de hoek vindt u de ruime moderne keuken.
De verdiepte woonkamer krijgt naast haar royale afmetingen en ligging aan het water nog eens extra uitstraling door het hoge plafond van ruim 3 meter. De woonkamer beschikt tevens over een Frans balkon aan de waterzijde en een loopdeur naar de tuin.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping heeft een mooie royale overloop die naast de trapopgang naar de 2e verdieping toegang biedt tot een separate 2e toilet, de eerste slaapkamer van bijna 15m2, de royale slaapkamers 2 en 3 en de badkamer voorzien van ligbad en riante inloopdouche.

Tweede verdieping:
Is een heerlijke complete woonverdieping met een ruime werkplek en een technische ruimte waarin de wasmachine aansluiting zich bevindt alsmede de CV combiketel met zonneboiler en de mechanische ventilatie. Tevens bevindt zich hier een ruime slaapkamer.

Kortom als u zich aangetrokken voelt tot Vathorst hebben wij het huis op de juiste plek!!

ALGEMENE INFORMATIE:
– 2 eigen parkeerplaatsen aan de voorzijde.
– goed onderhouden, recent geschilderd
– Woonoppervlakte ca. 189 m²
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer)
– Per 1 juli 2017 beschikbaar.
– Gunning eigenaar, middels ontmoeting op kantoor.
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden.
– Diplomatenclausule van toepassing
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. servicekosten.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website www.govaert.nl en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

NB: Naam van een eiland in de voormalige Zuiderzee; nu gelegen in de Noordoostpolder.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.