GEMEUBILEERD EN MODERN WONEN IN EEN 2-KAMER APPARTEMENT NABIJ DE BINNENSTAD EN CS!

Op een zeer gunstige plek gelegen aan de Noordewierweg gemeubileerd 2-kamer appartement.
Goedkoper dan een hotel!

De appartementen zijn onlangs (2017) helemaal gerenoveerd en volledig gemeubileerd. Oftewel echte turn-key appartementen waarbij u zorgeloos thuis kunt komen na een lange dag hard werken. Om de hoek kunt u genieten van het gezellig stadscentrum, station is op 5 minuten afstand en naast het pand gelegen bevindt zich de AH supermarkt.

Nieuwsgierig geworden, loopt u mee?
Via een gezamenlijke opgang aan de achterzijde van het pand komt u op de eerste verdieping via het riante gedeelde dakterras bij de entree. Trap naar tweede verdieping, hier vind u een heerlijke net knus appartement waarbij u verrast zult zijn van de nette en moderne afwerking en vooral veel licht.

Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer die gelegen ligt aan de voorzijde van het pand. De open keuken is voorzien van kookfornuis en koelkast.
De slaapkamer ligt aan de achterzijde van het pand en aangrenzend douche en wastafel. De gehele woning is voorzien van een keurige nieuwe laminaatvloer. In de hal bevindt zich een inbouwkast. Separaat toilet.

Uitermate geschikt voor expats of voor iemand die tijdelijk een overbrugging zoekt!

Bijzonderheden:
– Uitsluitend geschikt voor 1 persoon.
– woning is volledig gestoffeerd en gemeubileerd
– modern en netjes afgewerkt
– 5 minuten van CS Amersfoort
– Supermarkt naast de deur.
– woning is volledig gerenoveerd en gemoderniseerd
– € 125,– voorschot energie middels tussen meters en internet extra snelle verbinding!
– één maal per maand wordt de woning schoongemaakt.
– Beschikbaar per 01 juni 2017 of per direct.
– Huurperiode: in overleg voor langere periode
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand incl. voorschot levering en diensten
– Vrij parkeren voor de deur
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
– Gunning eigenaar

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

NB: Berend Noordewier, 1889-1950, gemeenteraadslid en wethouder van Amersfoort 1931-1943 en 1945-1946, waarnemend burgemeester 1945-1946, vervolgens lid van Gedeputeerde Staten van Utrecht. Door zijn toedoen kwam veel tot stand op het gebied van de volkshuisvesting, m.n. in het Soesterkwartier. Tot in 1951 droeg deze weg respectievelijk de naam Oude Soesterweg en Zonnebloemstraat. Op voorstel van het lokale PvdA-bestuur en de plaatselijke afdeling van het N.V.V. werd in 1951 die naam gewijzigd.
De (Oude) Soesterweg omvatte oorspronkelijk behalve de gehele tegenwoordige Noordewierweg ook de Snouckaertlaan, de Brouwersstraat en de Puntenburgerlaan. De aanduiding Oude Soesterweg dateert van na 1815, toen een nieuwe Soesterweg tot stand kwam (zie Soesterweg).

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend