WEGENS TEVEEL BELANGSTELLING REAGEREN NIET MEER MOGELIJK!

Deze sfeervolle en goed onderhouden stadswoning (1910) bestaat uit drie woonlagen en is ruimer dan je in eerste instantie zou verwachten. Moderne voorzieningen, veel lichtinval, vrij uitzicht aan voorzijde, strak afwerkingsniveau en zonnige tuin op het zuiden met achterom en volop privacy zijn een aantal toepasselijke kenmerken. Gunstig gelegen in het aantrekkelijke Leusderkwartier op loopafstand van ruim winkelaanbod, de binnenstad, diverse parken en NS station Centraal. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

De afgelopen jaren is de woning op diverse punten aangepakt. Zo is o.a. de badkamer volledig vernieuwd, is er isolerende beglazing geplaatst, een vlizotrap gemaakt naar de zolder, nieuwe voordeur geplaatst, nieuw sluitwerk aangebracht en divers onderhoud uitgevoerd.

Indeling: entree met trapopgang, ruime en lichte woonkamer met trapkast en openslaande deuren naar de tuin. In de uitbouw bevindt zich de keuken uit 2007 voorzien van diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte. Aansluitend een gang met toegang tot de moderne badkamer met ruime douche, wastafelmeubel v.v. dubbele wastafel en toilet.

1e verdieping: overloop met inbouwkast, 3 slaapkamers waarvan één over de gehele breedte van de woning.

2e verdieping: vlizotrap naar ruime zolderberging.

In de zonnige en leuk aangelegde tuin ervaar je veel privacy. De aangebouwde stenen berging is verwarmd, heeft een wasmachineaansluiting en is v.v. de stookopstelling (HR, 2017).

Nieuwsgierig naar deze verrassende woning? Kijken mag!

Algemene informatie:
– de woning wordt gestoffeerd opgeleverd.
– energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder.
– Per 1 juli 2017 beschikbaar
– Gunning eigenaar middels ontmoeting.
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, voor langeretijd beschikbaar.
– Waarborgsom 1 maand

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor . Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Frans Hals, 1580/1666, Nederlands portret- en genreschilder. Hij wordt tot de grote schilders van de zeventiende eeuw gerekend. Deze straat tussen Woestijgerweg en Leusderweg droeg tot 21 december 1928 de naam Dievenweg; de naam werd op verzoek van de bewoners vanwege de slechte klank gewijzigd. De Dievenweg, die al in de zeventiende eeuw wordt genoemd, liep oorspronkelijk door via het tracé van de Vondellaan naar de Galgenberg.