Op een bijzonder mooie en kindvriendelijke locatie, aan de rand van Hooglanderveen, treft u deze royale vrijstaande woning met oprit, geïsoleerde garage en mooie, grote tuin. Deze notariswoning is tot in de puntjes verzorgd, zowel op het gebied van inrichting, afwerking en onderhoud (binnen en buiten).
In de directe omgeving vindt u o.a. een uitgebreid winkelaanbod, diverse uitvalswegen, NS-station, busvervoer, diverse scholen, medische voorzieningen, vele sportclubs, speeltuin en nog veel meer vertier voor de kinderen.
De Eindweg 19 ligt aan een doodlopende laan met enkel bestemmingsverkeer. Het is met recht een uniek huis te noemen, omdat – mede door de plek en de ligging van het huis op het perceel – de woning veel vrijheidsgevoel oproept. Dit in combinatie met de mate van ruimte en comfort maakt het plaatje compleet!

INDELING: Begane grond: oprit voor meerdere auto’s, inclusief (elektrisch bedienbaar) smeedijzeren hekwerk. Entree met luifel, carport. Geïsoleerde garage met verwarming, elektra en verlichting, inclusief automatische sectionaldeur.
Hal met fraai trappenhuis, modern toilet en uitgebreide meterkast (incl. glasvezel en alarm). Lichte, volledig gestukadoorde, L-vormige woonkamer met massief eikenvloer en openslaande deuren naar de tuin en het terras (zuidwesten). De vele ramen geven mooi zicht naar buiten op de straat en de eigen tuin.
De halfopen keuken zorgt voor gezellig woon- en kookgenot. Deze is voorzien van moderne keukeninrichting met bargedeelte d.m.v. het brede overstekende werkblad. De aanwezige apparaten: vaatwasser, koelkast, vriezer met drie laden, elektrische kookplaat, afzuigkap, magnetron, hetelucht oven en close-in boiler. Er is tevens een aangebouwde bijkeuken met een doorloop naar de garage.

De tuin ligt mooi om het huis heen en is volledig verzorgd en kindvriendelijk aangelegd met diverse speeltoestellen en zelfs een gezellige "Pipo-wagen". Hier kan naar hartelust in eigen tuin gespeeld worden! Door de slimme aanplant van de bomen aan de achterkant, zit u vanaf het voorjaar tot aan de herfst volledig afgeschermd en geniet u van de volle privacy die de kavel biedt. De tuin is zuidwest georiënteerd en dit zorgt voor vele zonne-uren (vrijwel de hele dag door) en tevens voor een fijne lichtinval in huis.

Eerste verdieping: Ruime bovenhal, 3 slaapkamers en een zeer riante, complete badkamer met inloopdouche voorzien van dubbele douchegelegenheid, een whirlpool/hoekligbad, twee wastafels en een designradiator. Er is een separaat toilet aanwezig. Tevens is er op de hal een aparte waskamer met de opstelling van de wasapparatuur en een mooie op maat gemaakte kastenwand.

Tweede verdieping: Volledig ingerichte en keurig afgewerkte verdieping met 2 slaapkamers voorzien van Velux-dakramen en een voorzolder met ruime studiehoek (tevens Velux-dakraam). Op de verdieping treft u tevens veel bergruimte onder de schuine delen en in de daarvoor bestemde kasten. Ook bevindt zich hier de cv-ketel.

Algemene informatie:
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer en gordijnen)
– De huurprijs is exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen (gemuteerd op naam huurder)
– Beschikbaar per 1 juli 2017
– Gunning eigenaar
– Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden. Maximale huurperiode ca. 24 maanden
– Waarborgsom

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het aanbod voordat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB:de weg die voert naar het einde van de toenmalige gemeente Hoogland bij de grens met Nijkerk. Liep oorspronkelijk door tot de Scheidingsweg, loopt tegenwoordig dood op de Boerderijenboulevard (B&W-besluit nr. 1749280 van 7 juni 2005).