Vorstelijk en betaalbaar wonen op een van de mooiste locaties van Amersfoort… Dit 3-kamer startersappartement op de derde etage van een portiekflat ligt in een lommerrijk deel van het prachtige Bergkwartier. Hier woont u in alle rust, in uw eigen park! De omgeving is zeer royaal van opzet en de flats worden gescheiden door grasvelden en volwassen groen. Hoewel het lijkt alsof u in het bos woont, zijn het station en stadscentrum slechts op fietsafstand. Als dat geen luxueuze woonomgeving is!

Verscholen tussen het groen ligt, in een parkachtige omgeving op de Amersfoortse Berg, dit gezellige 3-kamerappartement met zolderverdieping. Dankzij de traditionele bouw laat het appartement zich makkelijk anders indelen indien gewenst. Vanuit de entree heeft u toegang tot de keuken en woon-/eetkamer. Hoewel eenvoudig van aard, beschikt de keuken wel over een balkon. Zo kunt u tijdens het koken genieten van de geluiden die via de balkondeur binnenkomen. De living is heerlijk licht en zonnig. En u kijkt aan de achterkant schitterend uit over het groen dat de verschillende complexen van elkaar scheidt.

Via de naastgelegen gang bereikt u twee slaapkamers, een badkamer en toilet. Een van de slaapkamers is royaal van afmetingen, de ander is wat kleiner. De sanitaire ruimte bestaat uit een simpele douche en wastafel. In de gang is ook een kast aanwezig met wasmachine-aansluiting. Daarnaast kunt u vanuit hier met een smalle, vaste trap de zolderverdieping bereiken. Hoewel niet officieel, wordt deze verdieping in algemeenheid gebruikt als slaap-/zitkamer. Ook is hier nog een bergruimte beschikbaar. De zolderverdieping vergroot het woonoppervlakte al gauw met zo’n 30 m2. Pure winst! Op de begane grond bevindt zich ten slotte nog een ruime berging met eigen elektravoorziening.

Kappeyne van de Coppellolaan ligt op de grens van Amersfoort in de buurt T.H. Heemskerklaan, ten westen van het centrum in de wijk De Berg Noord. Het is een rustige, kindvriendelijke laan in lommerrijke omgeving met uitzicht op een groene bosrand en nabij tennisvereniging ALTA. Een heerlijke plek in een omgeving van rust, ruimte en privacy. En zeer geschikt voor een jong gezin. Het is een unieke locatie door de beperkte afstand tot het centrum, de goede bereikbaarheid via de dichtbij zijnde aansluiting naar de A28, het station om de hoek en de natuurlijke bosrijke omgeving. Zowel dierenpark Amersfoort als de verschillende natuurgebieden en bossen zijn praktisch op loopafstand.

Kenmerken:
– bouwjaar 1957
– woonoppervlakte 90 m²
– 3 balkons
– Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder
– Servicekosten gebruiker: € 75,- per maand
– Beschikbaar per 1 september 2017
– Vrij parkeren voor de deur
– Gunning eigenaar
– Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en voor langere tijd beschikbaar
– Waarborgsom
– Gunstig gelegen ten opzichte van centrum, station, natuur en uitvalswegen

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!