Deze riante maisonnette beschikt over een aantal fraaie vertrekken. Aan beide zijden heeft een prachtig uitzicht op het volwassen groen en een van de mooiste woonkwartieren van Amersfoort, de "Amersfoortse Berg".

Naast de woonkamer op de tweede etage van het complex bevinden zich de gesloten keuken en een slaapkamer annex studeerkamer met balkon op het zuiden, een eenvoudige badkamer voorzien van inloop douche en wastafel en een separaat toilet. Op de twee woonlaag gelegen op de derde etage treft u nog twee royale slaapkamers en een zeer ruime overloop. Achter een van de inbouwkasten heeft u nog een zee aan bergruimte.

De ligging ten opzichte van station, uitvalswegen en stadscentrum zijn zonder meer gunstig te noemen. Uw wandelt op uw gemak naar het station en als u met uw auto het "bos" uitrijdt zit u zo op de A-28. Dankzij de bouwwijze en ruime grasvelden aan de voor en achterzijde is de hoekappartement zonder meer uniek te noemen.

Bijzonderheden:
– nieuwe centrale verwarming incl. HR CV 2013
– nabij uitvalswegen
– woning wordt opgeleverd met laminaatvloer.
– gunning eigenaar
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
– Voorschot gas/water/elektra gemuteerd op naam huurder

Algemeen:
– Beschikbaar per 1 december 2017
– servicekosten huurder € 75,- per maand
– huurperiode: in overleg voor langere periode, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden.
– Waarborgsom huur te voldoen aan eigenaar;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website www.govaert.nl en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend

N.B. Marie Willem Frederik Treub, 1858-1931, Nederlands econoom en liberaal staatsman; Tweede Kamerlid 1904-1913 en 1918-1921; minister van Landbouw, Handel en Nijverheid 1913-1914, minister van Financiën 1914-1916 en 1917-1918.