Modern en prachtig wonen op een toplocatie midden in het centrum!

In het hart van de binnenstad gelegen 4-kamer maisonnette met groot dakterras en vrij uitzicht over de gezellige winkelstraat, een eigen inpandige parkeerplaats én een eigen berging in ondergelegen parkeerkelder. Deze woning uit 2000 is uniek gelegen in de bruisende historische binnenstad van Amersfoort. Een plek waar wonen even bijzonder is als de stad zelf, kunst, cultuur en festivals en alle belangrijke voorzieningen direct om u heen. Wonen in het centrum van een stad is genieten van de levendigheid en profiteren van alle voorzieningen op loopafstand. Handig voor een snelle boodschap, of als u na een werkdag even een drankje wilt doen in de stad. Ook het Station, OV en uitvalswegen zijn nabij.

Kortom, een mooi voorbeeld van wooncomfort gecombineerd met het leven in de oude historische stadskern!

Het complex heeft een aantrekkelijke entree op de begane grond. Vanuit deze centrale hal heeft u toegang tot de parkeergarage met eigen parkeerplaats en berging. Tevens is er een gezamenlijke fietsenberging. Via de trap of centrale lift bereikt u de loopgang waaraan de woning ligt.

Indeling:
Via de hal komt u de woning binnen. Hier bevinden zich het toilet, een bergingsruimte en de trap omhoog. In de woonkamer wordt u aangenaam verrast door de vele lichtinval en moderne/prettige leefruimte. Door de grote ramen kijken u uit over de gezellige winkelstraat. Nette open keuken voorzien van de benodigde inbouwapparatuur. Er ligt een massief houten vloer die doorgelegd is tot in de open keuken

Middels de trap bereikt u de tweede woonlaag. Overloop met toegang tot berging met wasmachine en droger aansluiting. Moderne badkamer uit 2013 voorzien van alle luxe. Een ruim bad, grote inloopdouche, toilet, wastafel met meubel en spiegel. Een groot Velux raam zorgt behalve voor invallend daglicht voor frisse buitenlucht. Slaapkamer 1 is een ruime slaapkamer met toegang tot het balkon met terras van 9m2 gelegen op het zonnige zuiden. Vanuit hier hebt u een prachtig uitzicht op de omgeving. Nette tweede slaapkamer met tevens vrij uitzicht.

Op de derde woonlaag bevindt zich de zolder. Deze is momenteel in gebruik als slaapkamer. Uiteraard kan de ruimte gebruikt worden voor meerdere doeleinden.

Bijzonderheden:
– Prachtige locatie midden in het centrum;
– Zonnig dakterras
– 3 slaapkamers;
– Privé parkeerplaats in onderbouw;
– Strak en netjes afgewerkt;
– Voldoende bergingsruimte

Algemene informatie:
– De woning wordt volledig gestoffeerd opgeleverd;
– Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Per 01 oktober 2017 beschikbaar;
– Servicekosten €95,- per maand inclusief privé parkeerplaats;
– Voorbehoud gunning eigenaar middels ontmoeting op kantoor;
– Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en maximaal in eerste instantie 24 maanden met optie tot verlenging.
– Waarborgsom ter hoogte van één maand huur.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB:Mooierstraat
Loopt van Kortegracht naar Scherbierstraat; oudste vermelding als Moyestraat in 1405.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.