Betaalbaar wonen in hartje centrum in een appartement met dakterras van ca. 10m2 ? Dit is uw kans! Dit huis staat in een leuk straatje in het centrum van Amersfoort met al zijn gezellige winkels en terrassen. De Teut grenst aan de sfeervolle Bloemendalsestraat met vele restaurants en een van Amersfoorts’ bekendste buurtcafés "Van Zanten". De woning is voorzien dubbelglas.

Begane grond: entree aan de achterzijde van het pand, hal met toegang tot de trapopgang naar de eerste verdieping, bergruimte met wasmachineaansluiting bij de entree van het appartement, separaat toilet, riante gesloten keuken met aangrenzend de badkamer voorzien van douche en wastafel. De buitenruimte is via de overloop te bereiken.
Wasmachineaansluiting op de twee etage op de gang.

Bijzonderheden:
– Perfecte locatie in hartje centrum;
– Dakterras
– Eigen badkamer en keuken.

Algemeen:
– De huurprijs is exclusief het voorschot voor nutsvoorzieningen en belastingen;
– Geschikt voor eenpersoonshuishouden;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden en maximaal in eerste instantie 24 maanden met optie tot verlenging;
– Waarborgsom ter hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar;
– Geen huisdieren en niet rokers genieten de voorkeur;
– Maandelijks voorschot gas, water, elektra te voldoen aan eigenaar € 125,–p/mnd;
– Parkeren middels parkeervergunning van de gemeente Amersfoort.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: De Teut: Het land van Teut of To(e)te, voor het eerst vermeld in 1381, dit kwam in 1394 in handen kwam van Dirk die Coninck (Coninckstraat), die het als leengoed hield van de Utrechtse bisschop, de leenheer.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.