Kapelweg 129 A te huur, volledig gerenoveerd in augustus 2017!
Droom je van wonen in een bosrijke omgeving, dichtbij natuur- en wandelgebieden zoals Klein Zwitserland, Den Treek en de heide bij Amersfoort-Zuid? Die droom kan nu werkelijkheid worden! Dit fraaie appartement beschikt over 2 slaapkamers, 2 balkons en een prachtige omgeving! Genietend vanuit je luie stoel van grote grasvelden, bomen en de bosrijke omgeving die Amersfoort rijk is, dat kan hier zeker!

Ben je benieuwd en wil je het met eigen ogen zien? Kom dan snel binnen en ervaar het zelf!

Indeling
Eerste verdieping: via de hal zijn alle vertrekken in het appartement te bereiken. Door de grote ramen in de woonkamer is het hier lekker licht. De zijkant van de woonkamer wordt op dit moment gebruikt als eetkamer. Via deze zijkamer stap je zo het balkon op. Hier geniet je volop van het uitzicht en het lekkere weer! Het balkon en de woonkamer zijn op het zuidwesten gelegen.

De keuken is modern, praktisch en licht van kleur, waardoor deze past in elk interieur en bij elke stijl. Hier beschik je over diverse apparatuur. zoals vaatwasser, combi oven, afzuigkap, gasfornuis en koelkast Via de keuken is het tweede balkon toegankelijk.

Verder zijn er 2 slaapkamers aanwezig. Een royale slaapkamer en nog een extra kamer die je kunt gebruiken als logeerkamer of hobbykamer. Door de ramen is het in beide kamers aangenaam licht. De badkamer is luxe en voorzien van een douche en een wastafel. Het toilet is apart van de badkamer in de hal te vinden.

Locatie
Dit appartement ligt in een bosrijke omgeving, waar je veel bomen ziet en grote grasvelden. Je woont hier heerlijk aan de zuidkant van de stad en dichtbij natuur- en wandelgebieden, zoals Klein Zwitserland, Den Treek en de heide bij Amersfoort-Zuid en Leusden. Een lekkere stevige wandeling met de hond of een rondje joggen kan dus in een prachtige omgeving, dichtbij je eigen huis! Verder geven de winkels en speciaalzaken aan de Leusderweg een gezellige diversiteit aan winkelaanbod. Tevens bevindt je je hier op een zeer goed bereikbare locatie; de bushalte vind je in de straat en het Centraal Station ligt ook op korte afstand. Wil je lekker gaan shoppen of uitgaan, dan (loop of) fiets je in enkele minuten naar de binnenstad. Wil je met de auto op pad? Dan zit je ook goed, want je rijdt zo binnendoor of via de snelwegen richting Utrecht en via Knooppunt Hoevelaken kun je ook gemakkelijk de andere richtingen uit. Kortom: de Kapelweg biedt optimale bereikbaarheid!

Bijzonderheden
– Gehele appartement is recent volledig gerenoveerd)
– Servicekosten ca. € 65,– per maand
– Eigen berging met wasmachineaansluiting in de onderbouw.
– Per direct beschikbaar

Algemene informatie:
– De woning wordt met vloer en gordijnen/raamdecoratie/rolgordijnen opgeleverd
– Gunning eigenaar middels ontmoeting
– Huurperiode: Minimaal 12 maanden, langere tijd beschikbaar
– Waarborgsom één maand huur incl. servicekosten

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Deze weg was tot november 1923 onderdeel van de Appelweg (zie aldaar). Als gevolg van de stedenbouwkundige ontwikkeling van Amersfoort werd de Appelweg op verschillende plaatsen doorsneden en werd andere naamgeving noodzakelijk. De naam werd gekozen omdat deze ook al in het verleden in gebruik zou zijn geweest. In de bronnen is daarover echter niets te vinden. Niet uitgesloten is, dat de naam Kapelweg soms werd gebruikt omdat de weg min of meer in de richting van de (verdwenen) kerk van Oud-Leusden leidt.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend