Binnen de parkachtige omgeving van de Amersfoortse Berg op de hoek gelegen 3-kamer appartement met twee balkons en gebruik van een tuin (ca. 25m2). Een unieke kans voor de liefhebber van binnen- en buitenruimte. Het appartement is in augustus volledig gerenoveerd en o.a. voorzien van nieuwe vloer, CV, keuken en badkamer.

Indeling:
Gezamenlijk portiek met 4 tal woningen, bergingen in de onderbouw.
Trap naar de eerste etage, voordeur, ruime hal met toegang tot de meterkast, tweede slaap/werkkamer en vernieuwd toilet, nieuwe moderne gesloten keuken voorzien van o.a. vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat, magnetron/oven en afzuigkap.

Ruime en lichte woonkamer met uitzicht over het prachtige groene plantsoen en aangrenzend het tweede ruime balkon.
Via de woonkamer komt u bij hoofdslaapkamer met aangrenzend de compleet vernieuwde badkamer.

De Mr. Th. Heemskerklaan, ten westen van het centrum in de wijk De Berg Noord. Het is een rustige, kindvriendelijke laan in lommerrijke omgeving met uitzicht op een groene bosrand en nabij tennisvereniging ALTA. Een heerlijke plek in een omgeving van rust, ruimte en privacy. En zeer geschikt voor een starters of alleenstaanden. Het is een unieke locatie door de beperkte afstand tot het centrum, de goede bereikbaarheid via de dichtbij zijnde aansluiting naar de A28, het station om de hoek en de natuurlijke bosrijke omgeving. Zowel dierenpark Amersfoort als de verschillende natuurgebieden en bossen zijn praktisch op loopafstand.

Algemene informatie:
– Woning volledig gerenoveerd augustus 2017
– Servicekosten € 60,00 per maand
– Zeer mooie locatie in een prachtige bosrijke omgeving
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer)
– Per 15 september beschikbaar
– Gunning eigenaar, middels ontmoeting.
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden conform nieuwe huurwet juli 2016 aansluitend onbepaalde tijd.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. servicekosten

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB:Mr. Theodorus Heemskerk, 1852-1932, Nederlands staatsman; studeerde rechten te Leiden waar hij magna cum laude afstudeerde; was 1876-1908 advocaat te Amsterdam. Sloot zich aan bij de Antirevolutionairen, die hem in 1888 naar de Tweede Kamer afvaardigden.