In de historische binnenstad van Amersfoort gelegen zeer verrassend en gemeubileerd ruim 3- kamer hoekappartement met balkon en een schitterend mooi uitzicht op de binnentuinen van het historische Marienhof. Het appartement is zeer goed onderhouden en ligt op de 1ste verdieping van een kleinschalig en modern appartementencomplex. Nabij winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Indeling:
Centrale hal/entree met liftinstallatie en trappenhuis; Appartement: Entree/hal, ruime woonkamer met fraaie laminaatvloer en deur naar balkon met mooi uitzicht, moderne open hoekkeuken (2007) voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combi oven en vaatwasmachine. Twee prima slaapkamers, alle voorzien van laminaatvloer. Nette vernieuwde badkamer met ligbad, wastafel en douche. Apart toilet met fontein.
Gescheiden ruimte met aansluiting voor wasmachine-/droger en opstelplaats CV-ketel.

Algemene informatie:
– De woning wordt gemeubileerd opgeleverd
– Per 1 januari 2018 beschikbaar
– Gunning eigenaar, middels ontmoeting.
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden (bespreekbaar)
– Servicekosten gebruiker € 60,– per maand.
– Vrij parkeren op 5 min afstand.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. eventueel energie en TV en internet
– Wij willen benadrukken dat wij handelen in opdracht van de verhuurder, en adviseren ten alle tijden een aan-huur makelaar

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: ”Zonnehof” Deze naam gaat terug op De Haghe, die zich oorspronkelijk waarschijnlijk uitstrekte van de binnenste stadsmuur van Amersfoort tot in het tegenwoordige Vermeerkwartier; het gebied van de tegenwoordige buurt de Luiaard behoorde hier o.a. toe. In 1349 was De Haghe in handen van de bezitter van Randenbroek. Met de uitbreiding van de stad gingen het daarbinnen vallende gedeelte De Haag heten, het buitenstedelijk gebied droeg al in 1431 de naam Oude Haag. Het onderscheid Grote en Kleine Haag dateert pas van na de middeleeuwen; ook Blaeu maakt op zijn stadsplattegrond dit onderscheid nog niet.
Gezien de aanduiding haag betreft het hier een (oorspronkelijk) omheind gebied.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.