Vorstelijk wonen aan een brede rustieke laan, in het groene en vriendelijke Bergkwartier op een van de mooiste locaties van Amersfoort… Dit 4-kamer appartement gelegen op de eerste en tevens bovenste woonlaag van een kleinschalig complex.
Hoewel het lijkt alsof u in het bos woont, is het station en stadscentrum slechts op fietsafstand. Als dat geen luxueuze woonomgeving is!

Indeling:
Carport, entree complex voorzien van lift, eerste etage overloop met entree woning.
Hal, toilet, wasruimte, eerste slaapkamer, werkkamer, badkamer voorzien van wastafel, douche en ligbad, riante grote slaapkamer.
Middels twee openslaande deuren komt u in de riante woonkamer met fraai groen uitzicht en voorzien van houten vloer en tevens toegang tot het royale zonnige dakterras. Aangrenzend bevindt zich de dichte keuken voorzien van alle luxe.

Algemeen:
– De woning wordt (deels) gestoffeerd opgeleverd (Vloer).
– Beschikbaar per 15 januari 2018
– Servicekosten per maand € 125,– incl. privé parkeerplaats
– Gunning eigenaar
– Huurperiode: minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden, in eerste instantie 24 maanden.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand incl. servicekosten.
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB:”Van Limburg Stirumlaan 3” Graaf Leopold van Limburg Stirum, 1758-1840, militair en politicus. Vormde met Van Hogendorp en Van der Duyn van Maasdam het driemanschap dat eind 1813 het landsbestuur op zich nam in afwachting van de komst van de latere koning Willem I.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.