Tegenover het nieuwe Eemplein bevindt zich het nieuwbouwproject Fourty5High. Deze 45 meter hoge woontoren staat op een geweldige locatie, vlak bij het gezellige stadscentrum van Amersfoort en het NS- en busstation. Ook de supermarkten, winkels, restaurants en de bioscoop zijn op loopafstand.

Het appartement aan de Piet Mondriaanlaan 361 ligt op de 6e verdieping.

Indeling:
Begane grond: Centrale entree met bellenplateau, brievenbussen en intercom. Toegang tot 2 liften.

Zesde verdieping:
Vanuit de lift kom je via de hal in een afgesloten portiek. De voordeur van het appartement ligt aan dit portiek.

Entree met meterkast en inpandige berging met wasmachine- en drogeraansluiting.
De woonkamer heeft door de hoge ramen veel lichtinval. Via de woonkamer bereik je het balkon en heb je tevens toegang tot de loggia (van ca. 5,5 m2). Het balkon van ca. 9,5 m2 is gelegen op het westen. De casco keuken staat in open verbinding met de woonkamer. Er is een extra loze leiding naar de keuken aangelegd, waardoor je geen opbouwbekabeling hebt bij extra apparatuur in de keuken.
De slaapkamer, met voldoende ruimte voor een garderobekast, grenst eveneens aan de loggia. De badkamer is voorzien van een douchehoek, wastafel en zwevend toilet. De wanden van de badkamer zijn tot het plafond betegeld.
Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming en -koeling door middel van een WKO-installatie. Hierdoor zijn er geen radiatoren in het appartement. Ook de loggia is voorzien van vloerverwarming en –koeling en is daardoor ook voor andere doeleinden geschikt!
Onder het appartementencomplex is een parkeerkelder met een eigen parkeerplaats.
Alle bewoners kunnen gebruikmaken van de daktuin die gelegen is op het dak van de parkeergarage.

Bijzonderheden
– Gehele appartement is voorzien van vloerverwarming en -koeling.
– Servicekosten ca. € 100,– per maand
– Eigen parkeerplaats in de parkeerkelder
– Beschikbaar per 01 december 2017.
– De woning wordt met vloer opgeleverd
– Gunning eigenaar middels ontmoeting
– Huurperiode: onbepaalde tijd
– Waarborgsom één maand huur incl. servicekosten

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan, 1872-1944, Nederlands schilder, geboren in Amersfoort; een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst. De laan heette aanvankelijk Pieter Mondriaanlaan, later werd gekozen voor het gebruik van zijn roepnaam.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend