UNIEK GELEGEN 2-KAMER APPARTEMENT MET ZEER RIANTE TUIN!
Dit rustig gelegen tweekamerappartement bevindt zich in het prachtige Leusderkwartier in Amersfoort-zuid. Het appartement ligt te midden van mooie, voornamelijk oudere, vrijstaande en halfvrijstaande huizen, in de rustige, parkachtige omgeving van een doodlopende straat. Door de opzet van het kleinschalige appartementencomplex met een villa-aanzicht en rondom groen, past het geheel prima bij de buurt. Het appartement ligt op loopafstand van de winkels van de Leusderweg en bos Nimmerdor. Daarnaast is er een uitstekende ligging ten opzichte van de binnenstad, NS-station, (sport-)voorzieningen en uitvalswegen.

Het appartement is onderdeel van een blok met 6 woningen en ligt op de begane grond. Hierdoor heeft het een afgesloten tuin met aangrenzende stenen berging. Via de centrale ingang komt u bij de entree van het appartement. Er is één riante slaapkamer voorzien van planken en kledingkasten die behoren tot het gehuurde evenals de gordijnen.

De badkamer is uitgerust met een wastafel meubel, een doucheruimte, toilet en wasmachine en droge waar u als huurder gebruik van kan maken. De lichte woonkamer biedt aan de achterzijde uitzicht op de tuin en het achterliggende groen. Verder is hier de L-vormige neutrale en moderne keuken-inbouw voorzien van veel laden en kastruimte en complete inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, gaskookplaat, oven en koelkast. Door het gehele appartement liggen laminaatvloeren.

Algemene informatie:
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer en gordijnen )
– Per 1 februari 2018 beschikbaar
– Gunning eigenaar, middels ontmoeting.
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden.
– Servicekosten gebruiker zijn in de huurprijs inbegrepen.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. servicekosten

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Michel Wilhelm Scheltema, 1826-1904; medeoprichter, 1874, en tot 1898 directeur van de Maatschappij Zandbergen, een instelling voor jeugdhulpverlening. De naam werd gegeven op verzoek van deze maatschappij, die hier huizen bouwde.
Aanvankelijk liep de Scheltemalaan van de Leusderweg naar de Voltastraat. Bij B & W besluit nr. 5219501 van 19 april 2016 is besloten dat het noordelijk deel van de Scheltemalaan een onderdeel wordt van de Galvanistraat.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.