Volledig gemeubileerd!
Wonen in het bos, genieten van de rust, de natuur en ver weg van de sleur van alledag, de drukte en de stress. Dit vind je allemaal in het bungalowpark "Country Club Midland Parc" aan de bosrijke zuidkant van de stad. Een schitterend gelegen recreatiepark waar zich ca. 100 vrijstaande bungalows bevinden en deze in wellicht het aantrekkelijkste straatje is gelegen. Diverse recreatieve faciliteiten, een zwembad, dierentuin, sportvoorzieningen etc. bevinden zich op loopafstand maar ook station NS is met 10 fietsminuten bereikbaar.

De bungalow is opgeleverd in 2000 en luxe uitgevoerd. Tevens bevindt zich de mogelijkheid voor het parkeren op eigen terrein.

De indeling is als volgt:
(zij)entree, hal, woonkamer met toegang naar het grote overdekte terras, open moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, 2 slaapkamers, een keurige badkamer, douchecabine en vaste wastafel, separaat toilet en een inpandige berging met stookopstelling (Vaillant HR combi) en wasmachine aansluiting.

Algemeen:
– woning is gemeubileerd;
– beschikbaar per 01 februari 2018;
– woonoppervlak ca. 75m2, perceeloppervlak 450m2;
– servicekosten huurder € 40,00 per maand incl. water;
– gas en elektra gemuteerd op naam huurder evenals tv en internet;
– gunning eigenaar;
– huurperiode minimaal 12 maanden, maximaal in overleg;
– het betreft een recreatiewoning, inschrijven op het adres is niet mogelijk;
– waarborgsom ter hoogte van 1 maand huur.

oor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Jonkheer Jan Willem Antonie Barchman Wuytiers, 1847-1926, was burgemeester van Amersfoort in de periode tussen 1901-1912.