MOMENTEEL ZITTEN WIJ VOL VOOR EEN BEZICHTIGING.

Op steenworp afstand van het historische stadscentrum gelegen ruim 2-kamer appartement op de 1e verdieping met lift, een eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein én een berging op de begane grond. Het appartement maakt onderdeel uit van een kleinschalig en modern complex uit 2004 en ligt in de directe nabijheid van alle stadse voorzieningen en de uitvalswegen (A1 / A28).

Indeling:
Begane grond:
Centrale afgesloten entree met toegang tot het trappenhuis en de lift.

1e verdieping:
Entree, hal, slaapkamer, badkamer met douche, wastafel en toilet. Lichte en ruime woonkamer met hoogwaardige laminaatvloer (2013). Standaard zijn deze appartementen voorzien van een kleine loggia. Deze is door de huidige eigenaar verwijderd waardoor er aanzienlijk meer ruimte is in de woonkamer. Halfopen keuken met zowel inbouw- en losse apparatuur. Inloopkast met HR combiketel (2013) en wasmachineaansluiting. De ruime slaapkamer van 12 m2 is gelegen aan de voorzijde van de galerij. Het appartement is grotendeels voorzien van gestuukte wanden en plafonds.

Algemeen:
Gezonde en actieve VvE. Een heerlijk licht appartement in een kleinschalig appartementencomplex gelegen op een levendig punt op loopafstand van de binnenstad, winkels en openbaar vervoer! Het appartement is goed onderhouden en geheel voorzien van stuukwanden en een nette laminaatvloer. De netto vloeroppervlakte bedraagt 62 m2.

Algemeen informatie:
– Beschikbaar per 01 juni 2019;
– Gunning eigenaar;
– Huurperiode: onbepaalde-tijd waarvan minimaal 12 maanden;
– Parkeerplaats afname € 40,– verplichte afname, eventueel in overleg te verhuren aan derden;
– Geen huisdieren en niet rokers genieten de voorkeur;
– Waarborgsom ter hoogte van 1 maand huur.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB:Sem Dresden, 1881-1957, Nederlands componist, dirigent, pedagoog en muziekcriticus. Richtte 1914 de Nederlandse Madrigaalvereniging op; sinds 1919 verbonden aan het Amsterdamse conservatorium, eerst als hoofdleraar compositie, vanaf 1924 als directeur; vervolgens 1937-1949 directeur van het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, met een onderbreking tijdens de Duitse bezetting.