WEGENS VEEL BELANGSTELLING REAGEREN NIET MEER MOGELIJK!

Leuke eengezinswoning met 3 slaapkamers en 1 werkkamer, welke gelegen is in een karakteristieke straat op loopafstand van het historische stadscentrum van Amersfoort, NS-station en winkels. De woning is gebouwd rond 1902 en is voorzien van een achtertuin.

Indeling:
Zij-ingang, open ruime hal, trap naar de eerste etage, onder de trap is er een kelder, links treft u de gezellige knusse eetkamer van ca. 12 m2. Aan de achterzijde van de woning treft u de woonkamer voorzien van houtenvloer en met ruimte voor een werktafel. Keuken is in 2014 gerenoveerd en voorzien van o.a een afwasmachine, fornuis en afzuigkap. Aangrenzend toilet, wasruimte en toegang tot de tuin met achterom.
Eerste verdieping:
Overloop, drie slaapkamers van ca. 15m2, 6m2 en 9m2.
De badkamer (bj: 2014) is voorzien van wandmeubel met fontein en een inloopdouche voorzien van een glazen douchewand.

Algemeen:
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
– Per 15 feb 2018
– Gunning eigenaar
– Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden, voor langere periode beschikbaar
– Waarborgsom € 995,–

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: De weg is voor het eerst te zien op de plattegrond van Jacob van Deventer (ca. 1570) en droeg toen ongetwijfeld al de naam Bisschopsweg, aangezien in 1642 wordt gesproken over de ‘oude Bisschopswech’. In de middeleeuwen behoorde het gebied ten zuiden van de Bisschopsweg tot het gerecht van de Utrechtse bisschop, dat wil zeggen dat de bisschop daar de overheidsmacht bezat. Het is niet uitgesloten dat de Bisschopsweg zo werd genoemd omdat in die vroege tijden ook de weg zelf tot het gebied van de bisschop van Utrecht behoorde. Ook is weleens geopperd, dat de Bisschopsweg ouder is dan Amersfoort en het oosten van het land met de stad Utrecht verbond. Jacob van Campen kreeg in 1644 toestemming om het deel van de weg langs Randenbroek op te heffen; voortaan liep de Bisschopsweg dood bij de beek. Het gedeelte tussen de tegenwoordige Hendrik van Viandenstraat en de beek werd tot in 1914 naar blekerij De Luiaard ook wel Achter Luiaard genoemd. In 1928 werd de weg doorgetrokken langs Randenbroek