VANWEGE DE ENORME BELANGSTELLING ZITTEN WIJ MOMENTEEL VOLGEPLAND MET BEZICHTIGINGEN!

Uniek in Amersfoort en alleen verkrijgbaar bij ons kantoor!

Laat je verrassen door dit schitterende gerenoveerde project aan de Soesterweg. Ideaal is de locatie: op loopafstand van het centraal station en vlakbij het stadscentrum. Winkels zijn volop in de wijk aanwezig.

De indeling is als volgt:
Middels de entree aan de voorzijde van het pand gaat u naar de eerste verdieping. De gehele studio is voorzien van een schitterende houtenvloer en tevens heeft u een eigen dakterras.
Moderne strakke keuken voorzien van koelkast met vriesvak, wastafel, gasfornuis en een afzuigkap.
Eigen volledige betegelde badkamer voorzien van douche, wastafel, radiator en toilet.
Op de eerste etage bevindt zich de gedeelde wasmachine met twee andere woninggenoten.
In de woning bevinden zich in totaal 3 studio’s.

Algemene informatie:
• De woning wordt deels gestoffeerd opgeleverd (vloer);
• Wasmachine, gas, water en elektra, TV en internet middels voorschot aan de eigenaar te voldoen € 105,– per maand. Dit bedrag komt nog bovenop de huurprijs. Exclusief gemeentelijke belastingen;
• Per 09 februari 2018 beschikbaar;
• Geschikt voor een éénpersoonshuishouden. Niet rokers en geen huisdieren hebben de voorkeur;
• Gunning eigenaar;
• Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden. Voor langere tijd beschikbaar;
• Waarborgsom ter hoogte van één maand huur.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Soesterweg: Toen na 1815 de huidige Snouckaertlaan (die toen nog Soesterweg heette), in een rechte lijn werd doorgetrokken tot de toenmalige Bovenbirktse of Turfweg, ontstond een nieuwe, kortere verbinding met Soest, die de naam Soesterweg kreeg. De weg stond aanvankelijk ook bekend als Straatweg op Naarden en (Omgelegde) Soesterstraatweg. Het gedeelte tot aan het spoor kreeg in 1917 de naam Snouckaertlaan. Zie ook Smallepad.