PRACHTIG STARTERSAPPARTEMENT TE HUUR IN HOOGLAND

Centraal in Hoogland mogen wij dit keurige 2 kamer appartement met balkon en berging aanbieden. Het appartement ligt op de bovenste verdieping waardoor u mooi uitzicht heeft en tevens lekker rustig zit. Alle voorzieningen zoals, winkels, supermarkt, openbaar vervoer en sport -en recreatiemogelijkheden liggen in de nabijheid. Wilt u nog meer, dan bent u binnen 15 minuten fietsen in het centrum van Amersfoort en op nog geen 10 minuten rijdt u al op de A1/A28.

Het appartement is gelegen in een complex met grote diversiteit aan bewoners: starters, alleenstaande, stellen en senioren. Iedereen voelt zich hier dus thuis. U dus vast ook. Nadat u gratis en op voldoende parkeerplaatsen uw auto heeft geparkeerd of uw fiets in de berging heeft gezet, bereikt u met de lift dit appartement op de 2e en bovenste verdieping.

Inpandig treft u o.a.: lichte en gezellige woonkamer met toegang naar het zonnige balkon met vrij uitzicht. Open keuken in hoekopstelling met: koel-/vrieskast, keramische kookplaat en afzuigkap.
Slaapkamer met inbouwkast en een keurige betegelde moderne badkamer met: douche, toilet, wastafel en aansluiting voor de witgoed. Onder het complex is er nog een eigen berging aanwezig.

Kortom: een leuk en gunstig gelegen appartement wat ook nog eens instap klaar is! Wie wilt dit nou niet?

Algemene informatie:
– de woning wordt met vloer opgeleverd;
– bij voorkeur geen huisdieren en niet rokers;
– energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder;
– Per 01 maart 2018 beschikbaar;
– Servicekosten inclusief;
– Voorbehoud gunning eigenaar;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden en onbepaalde tijd;
– Waarborgsom ter hoogte van één maand huur.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Op deze plaats is in 1909 de Zuivelfabriek van de voormalige gemeente Hoogland gebouwd, waarin tot de jaren 80 melk van de Hooglandse koeien tot zuivelproducten werden verwerkt. Na de sloop van de fabriek waarbij alleen de directeurswoning gespaard bleef zijn er woningen gebouwd.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.