Mooi, licht en ruimtelijk ingedeeld 4-kamer appartement in het Bergkwartier. Het betreft een keurig verzorgd en grotendeels gemoderniseerd appartement. Het gehele appartement is voorzien van dubbel glas, nieuwe ramen en een eigen cv-systeem. Wanden, vloeren en plafonds zijn netjes en neutraal afgewerkt. Dit appartement is gemakkelijk te betrekken!

De locatie is een van de opvallende kenmerken van dit fijne appartement, omdat je je volledig in het groen bevindt. Het Bergkwartier is de mooiste en groenste wijk van de stad, om je heen kun je genieten van de mooie lanen, de prachtige villa’s en de vele bomen en groenvoorzieningen in de wijk. Het appartement grenst aan Klein-Zwitserland, een mooi wandelgebied binnen de wijk. Verder zit je op slechts 1,8 kilometer van de binnenstad en op 500 meter afstand tref je winkelcentrum De Leusderweg. Sportvoorzieningen en openbaar vervoer zijn er volop in de directe omgeving. Het Centraal Station bevindt zich op 9 minuten fietsafstand. Het Bergkwartier grenst tegen het buitengebied van Amersfoort aan, daar tref je natuurgebieden als Den Treek en de Leusderheide.

Indeling:
Hal met meterkast en toilet. Ruime, lichte woonkamer met aansluitend de eetkamer en balkon. Vanuit de woonkamer en eetkamer kijk je uit op de bosrand. Er zijn 2 slaapkamers, waarvan 1 in gebruik als grotere hoofdslaapkamer en de ander als studeer-, logeer- of slaapkamer. Nette badkamer, volledig betegeld en voorzien van een douchecabine en wastafel. Er is een combi cv-ketel aanwezig (2001). De keuken is geupgrade in 2009 en in 2011 is er een vaatwasser geplaatst. Er is een extra balkon aanwezig t.p.v. de keuken.

In de onderbouw, op de begane grond, is een eigen berging aanwezig. Er is een actieve VVE, hetgeen prettig is met oog op onderhoud en beheer van het complex.

Algemene informatie:
• De woning wordt gestoffeerd opgeleverd.
• Exclusief nutsvoorzieningen en belastingen
• Oplevering 1 maart 2018
• Gunning eigenaar
• Huurperiode: minimaal 12 maanden, daarna vrij opzegbaar door huurder middels 2 maanden opzegtermijn.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel Hugo +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Meld u hier tevens aan voor de gratis woningmail en blijf als eerste op de hoogte van het aanbod voordat het op Funda staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Kapelweg; Deze weg was tot november 1923 onderdeel van de Appelweg (zie aldaar). Als gevolg van de stedenbouwkundige ontwikkeling van Amersfoort werd de Appelweg op verschillende plaatsen doorsneden en werd andere naamgeving noodzakelijk. De naam werd gekozen omdat deze ook al in het verleden in gebruik zou zijn geweest. In de bronnen is daarover echter niets te vinden. Niet uitgesloten is, dat de naam Kapelweg soms werd gebruikt omdat de weg min of meer in de richting van de (verdwenen) kerk van Oud-Leusden leidt.