Driekamer hoekappartement gelegen op de 1e verdieping met beschikking over terras, parkeerplaats en berging in de parkeerkelder. Dit appartement is compleet afgewerkt en keurig bewoond o.a. fraaie laminaatvloer, ruime lichte badkamer en neutrale keuken met inbouwapparatuur. De woning beschikt in de woonkamer over openslaande deuren en een balkon dat is gelegen op het westen, de voorzijde van de woning kijkt uit op het gemeenschappelijke binnenterrein met beplanting en speelvoorzieningen.

Het project Weltevreden is gerealiseerd in 2008 en voldoet aan alle moderne bouweisen en isolatienormen. De ligging van het project is erg gunstig nabij het Juliana van Stolbergpark en aan de rand van het stadscentrum. Dit gezellige centrum van Amersfoort met zijn markten, terrasjes, winkels, bioscopen en theater de Flint is gelegen op 5 minuten loopafstand. Het centraal station ligt eveneens op 5 minuten afstand.

Indeling:
Algemeen: Entree, bellentableau met videofoon, trappenhuis en liftinstallatie, galerij.

Appartement: Hal, meterkast, toilet met fontein, badkamer met grote inloopdouche, wastafel en radiator, ruime bergkast met cv-installatie, ventilatie systeem en wasmachine-/drogeraansluitingen.

Woonkamer met veel ramen en een balkon, open keuken uitgevoerd in lichte kleurstelling met veel bergruimte en inbouwapparatuur: combi magnetron, koelkast met vriesvak, gas kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Twee ruime slaapkamers.

Kortom: Een keurig afgewerkt appartement met beschikking over balkon, 2 slaapkamers, eigen parkeerplaats op loopafstand van het centrum van Amersfoort.

Algemene informatie:
– privé parkeerplaats onder het maaiveld.
– De woning wordt deels gestoffeerd opgeleverd (vloer en aanwezige gordijnen)
– Per 1 maart 2018 beschikbaar
– Gunning eigenaar, middels ontmoeting op kantoor.
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden conform nieuwe huurwet juli 2016. Aansluitend in overleg onbepaalde tijd.
– Servicekosten gebruiker €55,– per maand incl. privé parkeerplaats
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. servicekosten
– Wij willen benadrukken dat wij handelen in opdracht van de verhuurder, en adviseren ten alle tijden een aan-huur makelaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: De naam van deze straat en het wijkje herinneren aan een villa die daar ooit in de buurt gestaan heeft (net als het goed Beekenstein).Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.