Op bruisende locatie, in het hart van de historische binnenstad gelegen geheel gerenoveerd 3-kamer hoekappartement, met een berging in de onderbouw. Het appartement maakt deel uit van het goed onderhouden kleinschalige appartementencomplex.

De indeling is als volgt: gemeenschappelijk entree aan de Westsingel met lift en trapopgang naar gemeenschappelijk terras. Toegang tot appartement met zonnig terrasje en een rustgevend uitzicht op veel groen en de Onze Lieve Vrouwentoren.

Indeling appartement: hal, kleine kamer met uitzicht op de binnenstad, badkamer met douche en wastafel, berging met opstelplaats voor de c.v. combiketel en wasmachine aansluiting. Separaat toilet. Woonkamer met open keuken en toegang tot zonnig balkon op het zuidwesten gelegen. Royale slaapkamer met vaste kastenwand en eveneens met toegang tot balkon.

Nieuwsgierig? Kijken mag!

Algemene informatie:
– de woning wordt deels gestoffeerd opgeleverd.(vloer )
– beschikbaar per 05 maart 2018
– geen woningdelers of studenten
– energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder.
– Gunning eigenaar
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, onbepaalde tijd.
– Waarborgsom ter hoogte van één maand huur
– Geen huisdieren en niet rokers geven de voorkeur

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Nadat de oorspronkelijke stad ommuurd was, werden daar direct omheen twee verdedigingsgrachten gegraven. Een daarvan werd na de stadsuitbreiding in de vijftiende eeuw gedempt. Oorspronkelijk West-Singel geheten (rb. nr. 51 van 27 januari 1914). Tot in de negentiende eeuw werden zowel West- als Zuidsingel Singel of Cingel genoemd.