Dit ruime drie kamer appartement met balkon van ca. 81m2 is een heerlijke plek om te wonen en te leven met alle uitgaansgelegenheden, restaurants, winkels en theaters in de directe nabijheid en boven het leukste en beste makelaarskantoor van Amersfoort!

De entree:
Entree, Via het keurige trappenhuis komt u in de portiek op de tweede etage, vanwaar u het appartement kan betreden.

Het appartement:
Ruime hal leidt u naar de toilet, badkamer voorzien van douche en wastafel, woonkamer waarbij u bij binnenkomst aangenaam verrast zult zijn van de ruimte. De grote ramen geven u een goede daglichttoetreding, met het aller mooiste uitzicht van Amersfoort op onze Lieve Vrouwen toren. Ruime aparte eetkamer met toegang tot de keuken. De Keuken is ruim te noemen en biedt toegang tot het balkon op het zuidwesten.

Het appartement beschikt verder over twee slaapkamers van ca. 13 en 8 m2. Hierdoor bent u verzekerd van een goede nachtrust, want de drukte van de binnenstad gaat dan volledig aan u voorbij.

Algemeen:
– De gehele woning is voorzien van veel inbouwkasten;
– De woning wordt kaal verhuurd;
– Woonoppervlakte ca. 81m2;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Exclusief servicekosten huurder: € 45,- per maand;
– Exclusief voorschot blokverwarming: € 45,– p/mnd;
– U hoeft dus alleen nog maar water en elektra op uw naam te registreren ca. € 50,– p/mnd en een huurboiler te realiseren;
– Huurperiode: minimaal 1 jaar rekening gehouden dient te worden onbepaalde-tijd beschikbaar;
– Gunning eigenaar;
– Inkomensnorm van minimaal €3200 bruto per maand;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. servicekosten en stookkosten.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: De Zonnehof is genoemd naar een villa die vroeger aan de Arnhemseweg 7 stond, daar waar nu het plein Zonnehof aansluit op die weg. De villa werd tussen 1898 en 1900 gebouwd voor Leonard Cornelis Beijnen, een ritmeester van de cavalerie. In 1969 werd het huis gesloopt om plaats te maken voor het plein tussen de Arnhemseweg, Bergstraat en Utrechtseweg.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.