Deze tussenwoning uit 2004 wordt gekenmerkt door o.a. grote raampartijen, een 6,5 meter brede gevel, een moderne en charmante uitstraling, veel vaste kastruimte en een compacte indeling met toch een ruimtelijke ervaring. Een rustig pad dat op de Spoorstraat uitkomt, ideaal gelegen tussen het NS hoofdstation en de oude binnenstad. Deze niet-alledaagse woning is ideaal voor een 1- of 2-persoons huishouden. Kom de sfeer proeven, kijken mag!

Indeling: entree, hal, werk-/atelier-/slaapruimte van 10 m² met openslaande deur naar loggia aan voorzijde, toiletruimte, slaapkamer van 13 m² met openslaande deur naar stadstuin, bergruimte onder de trap, verzorgde badkamer met douchecabine, wasmachineaansluiting en meubel v.v. dubbele wastafel.

Verdieping: overloop, toegang tot de royale woonkamer van 43 m² met fraaie eiken vloer gelegd in visgraat. Doordat deze ruimte op de verdieping is gelegen ervaar je veel privacy en tevens door de grote ramen een ‘vrije’ uitkijk. Er is een werkhoek gecreëerd met vaste kastenwand, verder een grote schuifpui met zgn. frans balkon (ZW) en de mogelijkheid om een openhaard te plaatsen. Aan de achterzijde voldoende ruimte voor een grote eettafel grenzend aan de halfopen keuken. Van deze zijde heb je zelfs zicht op ‘Onze Lieve Vrouwetoren’!

De zeer praktische keuken is geplaatst in een U-vorm v.v. veel kastruimte, kwarts-composiet aanrechtblad, oven met schuiflade, vaatwasser, gascomfort, koelkast, vriezer, magnetron en afzuigkap.

Het geheel is goed onderhouden en goed geïsoleerd. Aan de voorzijde is een eigen stenen berging.

Kortom, een leuke woning op een goede locatie die makkelijk is te betrekken.

Bijzonderheden:
– Gunning eigenaar middels ontmoeting;
– gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Woonkamer en trapgat is recent geschilderd (jan 2018 )

Algemeen:
– Beschikbaar per 01 juni 2018;
– Energievoorzieningen op naam van de huurder;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden en maximaal 24 maanden, bepaalde tijd;
– Waarborgsom ter hoogte van één maand huur.
– De woning is niet beschikbaar voor woningdelers!

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!
Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

NB: Spoorstraat is de weg naar het spoor. Aanvankelijk Stationsdwarsstraat genoemd (augustus 1905-februari 1911), vervolgens tot januari 1914 Wilhelminastraat en daarna Koningin Wilhelminalaan. Op last van de bezetter moest de naam vervallen.