3 kamer appartement gelegen op de begane grond komt vrij voor de verhuur op de Larixstraat in de wijk het Soesterkwartier.

Van een schoolgebouw naar een wooncomplex van 18 appartementen. Dit bijzondere unieke Amersfoortse project maakt het helemaal waar. In de sfeervolle oude wijk Soesterkwartier stond tot 2013 een kinderdagverblijf genaamd "de larix" en speelde de kinderen hier dagelijks rond. Vandaag de dag is het omgetoverd tot een gezellig en fantastisch wooncomplex bestaande uit 18 appartementen. Elke woning is bijzonder en uniek in zijn soort. De woningen zijn uiteenlopend van 40m2, perfect voor éénpersoonshuishoudens tot 70m2, perfect voor bijvoorbeeld stellen of meerpersoonshuishouden.
Het complex is gelegen in een straat nabij de gezellige binnenstad van Amersfoort, het Eemkwartier en het Centraal Station. Winkels, scholen en (sport) voorzieningen zijn in de buurt evenals het Bos Birkhoven, Dierenpark en het Bosbad. Gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen naar diverse snelwegen. Parkeren is geregeld en kan op eigen terrein. Gezamenlijke fietsenberging is aanwezig.

Nieuwsgierig geworden, loopt u mee?
De indeling is als volgt: via een gezamenlijke entree bereikt u de voordeur van het hoekappartement op nr 68. gelegen op de begane grond.
Entree, lichte woonkamer met open moderne keuken voorzien van de benodigde inbouwapparatuur o.a. afwasmachine. Vanuit de woonkamer bereikt u middels openslaande deuren de tuin. Twee slaapkamers. Frisse badkamer voorzien van wastafel, toilet, bad en aparte douchehoek.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1967, volledig gerenoveerd 2016
– woonoppervlakte ca. 62m2
– woning wordt deels gestoffeerd opgeleverd (vloer met vloerverwarming)
– voorzien van eigen privé tuin
– modern en strak afgewerkt
– Nabij winkels, scholen en het Centraal Station op 10 minuten afstand fietsen.

Algemeen:
– Beschikbaar per 14 april 2018;
-Huurperiode: minimaal 12 maanden en maximaal 24 maanden. In het 2e huurjaar kan gekeken worden naar een verlenging voor onbepaalde tijd. ;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur inclusief servicekosten;
– exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Maandelijks voorschot van €115,- voor gas, water en elektra middels tussen meters;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
– Servicekosten incl. parkeren € 25,- per maand
– Gunning eigenaar middels ontmoeting.
– Eenmalige kosten/borg tbv van router internet en tv € 125,–

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Larixstraat, Ook wel lork, boom uit de Dennenfamilie. Er bestaan ca. 10 soorten die voorkomen op het noordelijk halfrond