Wonen midden in het centrum? Wij hebben het huis op de juiste plek.
In dit kleinschalige appartementencomplex (twee appartementen en een winkel)bieden wij dit leuke en goed gesitueerde moderne appartement aan met oude mooie kenmerken zoals glas in lood. Het appartement bevindt zich op de 1e verdieping uitzicht op de winkelstraat.

Je loopt vanaf het appartement direct het bruisende centrum van Amersfoort in met al haar gezellige terrasjes, vele winkels en heerlijke restaurants. Snelwegen als A28 en de A1 zijn op 5 minuten afstand, ook het centraal station van Amersfoort is gelegen op 5 minuten afstand. Ook de bushalte is slechts 1 minuut lopen. Kortom een geweldige locatie in deze mooie stad!

Indeling:
entree, hal , trap naar de eerste etage, portiek, toegang appartement, ruime open keuken voorzien van koelkast, vriezer en afwasmachine, riante woonkamer, badkamer bevindt zich aan de achterzijde van het pand en is voorzien van wastafel, douche en toilet. Slaapkamer ca. 10m2 is gelegen aan de voorzijde van het pand.

Algemene informatie:
– berging
– De woning wordt kaal opgeleverd ( aanwezig vloer hoort er dus niet bij en is ook niet ter overname);
– Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder
– Servicekosten huurder € 10,– p/mnd
– Per 1 mei 2018 aanstaande beschikbaar
– Voorbehoud gunning eigenaar, niet rokers en geen huisdieren geven de voorkeur.
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, onbepaald tijd
– Waarborgsom ter hoogte van een maand huur incl. € 10,– servicekosten.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Aanloopweg (met Lageweg) naar de Hessenweg over Meulunteren, Doesburg naar Kassel (in Hessen, Duitsland).

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.