Volledig gerenoveerd (oktober 2016) appartement te huur, dit is het pareltje van het complex en misschien wel de gehele buurt!
Wonen in de mooiste en groenste wijk van Amersfoort? Het Bergkwartier is een zeer geliefde wijk onder de Amersfoorters vanwege haar ligging, klasse en uitstraling. De hele wijk is beschermd stadsgezicht.

Het complex ligt strategisch ten opzichte van CS Amersfoort, de historische binnenstad, natuurgebieden en uitvalswegen.

Het appartement, met maar liefst 3 slaapkamers gelegen op de tweede verdieping, is verrassend ruim en heeft aan beide kanten een heerlijk, goed balkon om te genieten van de zon en het groenrijke omgeving. Zo heb je altijd de vrolijk-makende zon of de verkoelende schaduw.

Indeling:
Centrale hal en doorgang naar bergingen, trapopgang naar tweede verdieping.
Eigen entree/ hal, nieuwe meterkast voorzien van voldoende groepen, links de keuken in rechte opstelling met 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, afwasmachine, koelkast en combimagnetron, opstelling CV –ketel (Bosch, bouwjaar 2010), en wasmachine aansluiting. Tevens toegang naar het balkon aan rustige straatzijde met de avondzon.

Rechts van de hal toegang naar de woonkamer: ruimte, licht en een prettige, rustige sfeer komt je tegemoet! De hoekjes en deuren maken je nieuwsgierig naar de rest van het speels-ingedeelde appartement!
Aan de woonkamer grenst de eerste slaapkamer met een tweede balkon. Deze ruimte leent zich ook perfect om bij de woonkamer te betrekken!

Na de woonkamer volgt een tweede hal die toegang biedt naar slaapkamer 2 en 3 aan de voorzijde van de woning. De vernieuwde badkamer is compact, maar biedt alles wat nodig is.

Algemene informatie:
– Dubbelglas, alles strak en nieuw!
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer plus raambekleding )
– Per 1 juni 2018 beschikbaar
– Gunning eigenaar
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden conform nieuwe huurwet juli 2016 aansluitend onbepaalde tijd.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. service kosten
– De woning is niet beschikbaar voor woningdelers!

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website www.govaert.nl en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Joannes Kappeijne van de Coppello, 1822-1895, Nederlands jurist en politicus; lid van de Tweede Kamer 1862-1866, 1871-1877; minister van Binnenlandse Zaken in het door hem geformeerde kabinet 1877-1879; lid van de Eerste Kamer 1888-1893. Verzorgde de herziening van de Wet op het lager onderwijs (1878). Aanvankelijk vastgesteld als Kappeyne van de Copellolaan geheten (rb.nr. 363 van 29 december 1953).

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.