GEMEUBILEERD EN MODERN WONEN IN EEN 2-KAMER APPARTEMENT NABIJ DE BINNENSTAD EN CS!

Op een zeer gunstige plek gelegen aan de Noordewierweg gemeubileerd 2-kamer appartement van 50m2.
Goedkoper dan een hotel!

Let op, de woning wordt nog compleet gemeubileerd. Foto’s volgen volgende week.

De appartementen zijn onlangs (2017) helemaal gerenoveerd en volledig gemeubileerd. Oftewel echte turn-key appartementen waarbij u zorgeloos thuis kunt komen na een lange dag hard werken. Om de hoek kunt u genieten van het gezellig stadscentrum, station is op 5 minuten afstand en naast het pand gelegen bevindt zich de AH supermarkt.

Nieuwsgierig geworden, loopt u mee?
Via een gezamenlijke opgang aan de achterzijde van het pand komt u op de eerste verdieping via het riante gedeelde dakterras bij de entree. Hier vind u een heerlijke ruim en licht appartement verdeeld over 2 verdiepingen waarbij u verrast zult zijn van de nette en moderne afwerking. De woning ligt op de hoek waardoor de vele raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Vanuit de hal heeft u toegang tot de sfeervolle woonkamer. De complete keuken is voorzien van koel-/vriescombinatie, kookfornuis en voldoende bergruimte.

De badkamer is netjes en modern voorzien van douchebak, toilet en wastafel. Via de trap bereikt u de tweede verdieping. Hier bevind zich een ruime slaapkamer met tweepersoonsbed en tevens voldoende bergingsruimte.
De gehele woning is voorzien van een keurige nieuwe laminaatvloer. In de hal bevinden zich de wasmachine en droger die u gezamenlijk met 2 andere bewoners mag gebruiken.

Uitermate geschikt voor expats of voor iemand die tijdelijk een overbrugging zoekt!

Bijzonderheden:
– Uitsluitend geschikt voor maximaal 2 personen, geen woningdelers;
– woning is volledig gestoffeerd en gemeubileerd;
– modern en netjes afgewerkt;
– 5 minuten van CS Amersfoort;
– Supermarkt naast de deur;
– woning is volledig gerenoveerd en gemoderniseerd;
– € 140,– maandelijks voorschot middels tussen meters gas, water, elektra en internet;
– éénmaal per 6 weken wordt de woning schoongemaakt;
– Beschikbaar per direct;
– Gebruik wasmachine en droger €10,- per maand;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden conform nieuwe huurwet juli 2016 aansluitend onbepaalde tijd
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand incl. maandelijks voorschot;
– Vrij parkeren voor de deur;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

NB: Berend Noordewier, 1889-1950, gemeenteraadslid en wethouder van Amersfoort 1931-1943 en 1945-1946, waarnemend burgemeester 1945-1946, vervolgens lid van Gedeputeerde Staten van Utrecht. Door zijn toedoen kwam veel tot stand op het gebied van de volkshuisvesting, m.n. in het Soesterkwartier. Tot in 1951 droeg deze weg respectievelijk de naam Oude Soesterweg en Zonnebloemstraat. Op voorstel van het lokale PvdA-bestuur en de plaatselijke afdeling van het N.V.V. werd in 1951 die naam gewijzigd.
De (Oude) Soesterweg omvatte oorspronkelijk behalve de gehele tegenwoordige Noordewierweg ook de Snouckaertlaan, de Brouwersstraat en de Puntenburgerlaan. De aanduiding Oude Soesterweg dateert van na 1815, toen een nieuwe Soesterweg tot stand kwam (zie Soesterweg).

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend