Op een perfecte locatie boven het winkelcentrum Neptunusplein bevind zich een nette en lichte studio. Door de grote raampartijen komt er veel licht binnen en is het heerlijk zonnig. Er is een sfeervolle keuken met inbouwverlichting, 4 pits gasfornuis en voldoende opbergkasten/ lades zijn aanwezig. Badkamer is voorzien van toilet, douche en wasmachineaansluiting. De vloer is voorzien van laminaat en in de keuken liggen tegels. Het pand is opgedeeld in 3 woonlagen. U komt binnen in een gemeenschappelijke entree. Op de begane grond bent u de enige bewoner en bevind zich de studio.

Aantrekkelijke ligging, met een paar minuten wandelen bevind u zich in het bruisende stadscentrum van Amersfoort. Het centraal station ligt op fietsafstand. Kortom een leuke, zonnige plek om te wonen en te leven met alle uitgaansgelegenheden, station, restaurants, winkels en theaters in de directe nabijheid. Levendig en ook rustig is een goede typering voor deze locatie.

De woning is van binnen voorzien van een nieuw wit schilderwerk!

Bijzonderheden:
– eenpersoons huishouden
– Gunning eigenaar
– gestoffeerd opgeleverd (alleen vloer)
– Woonoppervlakte ca. 25 m2
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur

Algemeen:
– Beschikbaar per 15 mei 2018
– Maandelijks voorschot van € 100,- voor de levering van g/w/l, tv, internet en servicekosten.
– Huurperiode: in overleg voor langere periode, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u aan voor de gratis woningmail.

Wij hebben het huis op de juiste plek!

NB: Neptunusplein: Vernoemd naar de Romeinse god van het water en de zee. De naam is gekozen omdat de omliggende straten zijn vernoemd naar zeevaarders.