Gerenoveerd mei 2018!
Op een perfecte locatie boven het winkelcentrum Neptunusplein bevind zich een net twee kamer appartement gelegen op de eerste woonlaag.

Door de grote raampartijen komt er veel licht binnen. Er is een moderne witte keuken voorzien van 4 pits gasfornuis, afzuigkap en een koelkast en tevens voldoende opbergkasten/ lades zijn aanwezig. Moderne badkamer ca. 4 m2 is voorzien van ruime douche, wastafel, spiegel en toilet, aparte berging met wasmachineaansluiting.
Het hele appartement is voorzien van laminaat

Het pand is opgedeeld in 3 woonlagen. U komt binnen in een gemeenschappelijke entree. Op de bovenste etage bent u de enige bewoner.

Aantrekkelijke ligging, met een paar minuten wandelen bevind u zich in het bruisende stadscentrum van Amersfoort. Het centraal station ligt op fietsafstand. Kortom een leuke, zonnige plek om te wonen en te leven met alle uitgaansgelegenheden, station, restaurants, winkels en theaters in de directe nabijheid. Levendig en ook rustig is een goede typering voor deze locatie.

Bijzonderheden:
– de woning is beschikbaar voor een éénpersoons huishouden
– Gunning eigenaar
– gestoffeerd opgeleverd (alleen vloer)
– Woonoppervlakte ca. 33 m2
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur

Algemeen:
– Beschikbaar per 04 juni 2017
– Maandelijks bedrag van € 100,- voor de levering van g/w/l, tv, internet en servicekosten.
– Huurperiode: in overleg voor langere periode, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur inclusief servicekosten

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u aan voor de gratis woningmail.

Wij hebben het huis op de juiste plek!

NB: Neptunusplein: Vernoemd naar de Romeinse god van het water en de zee. De naam is gekozen omdat de omliggende straten zijn vernoemd naar zeevaarders.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.