Deze zonnige terraswoning is geïnspireerd op het klassieke Venetiaanse stadshuis met speelse niveauverschillen waarbij in het hart van de woning ruimte is voor wonen en aan de zijkanten plek voor ondersteunende functies als keuken, badkamer, toilet en bergruimten. De woonverdiepingen zijn gescheiden door niveauverschillen en verbonden door zichtrelaties. Bij binnenkomst is bijvoorbeeld direct zicht op het water en krijg je een glimp van de 4.5 (!) meter hoge woonkeuken en vanaf het riante terras aan de zitkamerzijde vrij zicht over het Kaipark.

De indeling is als volgt: overdekte parkeerplaats met aan beide zijden een berging, entree met toilet, ruime lager gelegen werk/hobby/kinderkamer, meterkast met cv- installatie en heerlijk vrij gelegen terras aan waterzijde.

Verdieping 1: goed bemeten woonkamer met trapkast, ruim terras aan de parkzijde en lager gelegen 4,5 meter hoge woonkeuken.

Verdieping 2: overloop met toegang wasruimte, badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafel en toilet, 3 slaapkamers – 1 met uitzicht op het water en 2 met uitzicht op het park en eigen terras.

LOCATIE:
Deze parel van een terraswoning, op een van de meest begerenswaardige locaties van Amersfoort, ligt in de wijk De Laak, het ‘Grachtenrijk’ in de nieuwe Amersfoortse wijk Vathorst. De Laak ligt aan de uiterste rand (gezien vanaf de A1) van Vathorst, tegen de uitgestrekte weilanden. De wijk is geïnspireerd op oude grachtensteden als Haarlem, Delft en Amsterdam. Naast herenhuizen en grachtenpanden treft u in De Laak dan ook veel steigers, vlonders, ruime binnentuinen en brede trottoirs waar kinderen veilig kunnen spelen.
Op vijf passen van deze woning ligt tevens een van de grootste stadsparken van Amersfoort: het Laakpark.
Met twee hectare een waar speelparadijs voor de jeugd en de grootste voortuin die u zich wensen kan.

VOORZIENINGEN
In De Laak en directe omgeving vindt u alle voorzieningen die u (of uw gezin) behoeft. Van kinderopvang tot basisscholen en van een moderne nieuwe bibliotheek tot een winkelcentrum met onder andere een bakkerij, een reisbureau, een slijterij en de Albert Heijn.

BEREIKBAARHEID
Vanuit uw woning zou u het niet zeggen, maar Vathorst is strategisch gesitueerd in de oksel van de A1 en de A28. Zo zijn Amersfoort, Utrecht en Amsterdam eenvoudig per auto bereikbaar. Vathorst beschikt eveneens over een goed OV-netwerk van bussen en een eigen treinstation. Met 15 tot 20 minuten fietsen staat u ofwel in het bruisende oude centrum van Amersfoort, ofwel in de uitgestrekte landelijke natuur van de Arkemheenpolder bij het Nijkerkernauw

Kom vooral kijken, we laten het je graag zien!

ALGEMENE INFORMATIE
– Privé parkeerplaats
– De woning is deels gestoffeerd (vloer)
– Per 1 augustus 2018
– Gunning eigenaar, middels ontmoeting.
– Huurperiode: 12 maanden (termijnen in overleg, vraag kantoor naar de mogelijkheden )
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Plaats aan de voormalige Zuiderzee

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend