EXPATS OPGELET!!

Exclusieve gemeubileerde verhuur Zuidsingel 79 (2e etage)Amersfoort

Laat u verrassen door dit sfeervolle 3-kamerappartement op een bijzonder leuke locatie aan de Kamperbinnenpoort aan de voet van de Langestraat. Bouwjaar ca. 1900. Het gebouw is geheel gerenoveerd en aangepast aan de huidige eisen; u kunt er zo in!
Het appartement is gelegen op de 2e verdieping en maakt onderdeel uit van een kleinschalig gebouw met 2 appartementen en een winkel.

Netto gebruiksoppervlakte (welke gemeten wordt vanaf 1.50m hoogte) bedraagt 46m2. De bruto vloeroppervlakte bedraagt 80 m2.

Entree/hal, fraaie trapopgang met bordestrap, overloop met toegang naar het appartement. Entree appartement: sfeervolle en zonnige woonkamer met 5 ramen, waarvan 1 karakteristiek toog-raam. Open keuken in rechte opstelling.
2e portaal met toegang naar de 2 slaapkamers. (Bed/boxspring wordt in overleg aangeschaft) Badkamer met douche/ligbad, wastafel, wasmachineaansluiting en toilet.

Een in uitstekende conditie verkerend binnenstadspand voorzien van een prachtig klassieke gevel. U hoeft allen uw tandenborstel mee te nemen. Kom snel kijken naar dit TOP-appartement met een praktische indeling voor een scherpe prijs!

Kom kijken, kom de sfeer proeven een afspraak is zo gemaakt…

Bijzonderheden:
– Gunning eigenaar;
– volledig gemeubileerd expats genieten de voorkeur;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Beschikbaar per 1 juli 2018 (eerder in overleg);
– Huurperiode: minimaal 12 maanden i.o.;
– Waarborgsom ter hoogte van een maand huur te voldoen aan eigenaar;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Zuidsingel: Nadat de oorspronkelijke stad ommuurd was, werden daar direct omheen twee verdedigingsgrachten gegraven. Een daarvan werd na de stadsuitbreiding in de vijftiende eeuw gedempt. Oorspronkelijk Zuid-Singel geheten (rb. nr. 51 van 27 januari 1914). Tot in de negentiende eeuw werden zowel Zuid- als Westsingel Singel of Cingel genoemd.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.