Expats opgelet: Fraai gemeubileerd 3-kamer appartement gelegen op de 12e verdieping tussen het Centraal Station en het centrum in!
Comfortabel en luxe 3-kamer appartement op zeer gunstige en aantrekkelijke centrumlocatie! Dit appartement gelegen op de 12e etage met een woonoppervlak van ca. 72 m2 en volledig modern ingericht en voorzien van nieuwe inventaris.

Locatie:
Wonen op deze locatie biedt alle voordelen van het centrum. Zo treft u het Centraal Station op 4 minuten loopafstand, als ook de historische binnenstad, horecagelegenheden en het onlangs gebouwde Eemplein met Albert Heijn en diverse andere winkels. Ook treft u schuin tegenover de nieuwe Pathé Bioscoop aan.

Parkeren is ondanks de centrale ligging geen enkel probleem door de eigen garage en er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving voor uzelf en uw gasten.

Oplevering:
Het appartement wordt opgeleverd inclusief strakke afwerking en tevens een keurige hippe PVC vloer. Mooie meubels en een fijn bed! Kortom een heerlijke woning die u zo kunt betrekken, ideaal voor u, uw werknemers of expats!

Indeling appartement:
Entree met een fijne ruime hal, gang met aan uw linkerzijde toegang tot de wasruimte, vervolgens aangrenzend de moderne luxe badkamer. Deze betegelde badkamer is voorzien van vloerverwarming en inloop douche, glaswand, wastafel met spiegel, toilet. Voor de wasmachine is er een aparte afgesloten wasruimte.

Lichte riante woonkamer met fraai uitzicht en voorzien van open keuken. Luxe keuken in lichte, neutrale kleurstelling en voorzien van inbouwapparatuur, te weten een combi- magnetron, inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en aparte vriezer.

Een van de twee slaapkamers geeft toegang tot de loggia. Zowel vanuit de woonkamer als vanuit de loggia is het heerlijke riante open en zonnige balkon te bereiken met zicht over de hele stad. Wat wenst u nog meer?

Algemene informatie:
– toplocatie op de 12e etage;
– volledig gemeubileerd;
– privé parkeerplaats in de onderbouw;
– ruim, energiezuinig appartement;
– servicekosten gebruiker incl. privé parkeerplaats € 55,–
– gunning eigenaar, geen huisdieren;
– huurperiode: van 4 augustus 2018 t/m 28 februari 2019 (eerder of later in overleg);
– waarborgsom € 2.000,-.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!

NB. Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan, 1872-1944, Nederlands schilder, geboren in Amersfoort; een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend