Mis deze kans niet! Ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers, nieuwe keuken en badkamer!

Op een mooie, rustige locatie in de ruim opgezette en kindvriendelijke woonwijk Klaarwaterbos staat deze goed onderhouden eengezinswoning met carport en berging. Bijzonder aan deze woning is onder meer dat het 4 slaapkamers heeft, ruime zonnige achtertuin, parkeergelegenheid op eigen terrein en nieuwe keuken/ badkamer heeft.

De woning is keurig onderhouden, voorzien van sfeervolle elementen en gelegen op een fantastische leuke plek in een kindvriendelijke woonwijk. Speeltuintjes zijn letterlijk om de hoek gelegen en het dorpscentrum en de prachtige bossen van Putten zijn eveneens op loopafstand.

Let op: de woning is onlangs voorzien van nieuw binnenschilderwerk, nieuwe vloeren 1e en 2e verdieping en de badkamer en keuken zijn vervangen.

Indeling: entree/hal met meterkast, toilet, ruime trapkast, lichte tuingerichte woonkamer met een half open keuken aan de voorzijde. Moderne nieuwe keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Vanuit de keuken vrij uitzicht in de straat.

1e etage: overloop, de 1e en 2e verdieping worden voorzien van nieuwe vloeren. 1e (ouder)slaapkamer van 13m2 aan de achterzijde, 2e slaapkamer van 7m2 aan de achterzijde, 3e slaapkamer van 7m2 aan de voorzijde. Nette moderne badkamer met douchecabine, 2e toilet en wastafel. Vaste trap naar de 2e etage.
2e etage: ruime overloop met bergruimte, CV- installatie , wasmachine aansluiting en ruime 4e slaapkamer van 15m2 voorzien van dakraam en bergruimte.

De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd door middel van sierbestrating en een border met vaste beplanting. In de voortuin is de carport en de aangebouwde (fietsen)berging gesitueerd.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte circa 102m2;
– 4 slaapkamers ;
– nieuwe keuken en badkamer;
– ruime tuin;
– Locatie vlakbij centrrum;
– nieuwe vloer 1e en 2e verd;
– Eigen carport en aparte bergingen.

Voorwaarden:
• Huurperiode: minimaal 12 maanden, in eerste instantie 24 maanden (langere termijn
mogelijk);
• Waarborgsom één maand huur;
• Prive berging;
• Beschikbaar per 01 juli 2018;
• De woning wordt gestoffeerd opgeleverd;
• Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder;
• Geen huisdieren en niet rokers genieten de voorkeur;
• Gunning eigenaar;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend