Dit fijne studio appartement ligt aan de rand van het winkelcentrum Emiclear; enerzijds als zichtbare locatie en anderzijds in de luwte van de parkeerdrukte.

Indeling:
Begane grond: gedeelde entree met opgang voor de bovenbewoner(s). Via de hal is de inpandige berging bereikbaar.

Entree studio appartement. Een lichte sfeervolle en ruime kamer met open keuken. Modern keukenblok met inbouwapparatuur (2003).

De badkamer is voorzien van een douchehoek, vaste wastafel en toilet.

Overige voorzieningen zoals: Park Schothorst, scholen, sportgelegenheden, openbaar vervoer en verschillende uitvalswegen (A28 en A1) liggen in de directe nabijheid van de woning. De woning ligt in de onder architecten zeer geliefde wijk Kattenbroek.

Algemene informatie:
– de studio wordt gestoffeerd opgeleverd;
– energievoorzieningen middels voorschot te voldoen aan eigenaar € 75,– per maand;
– per 1 juli 2018 beschikbaar voor een éénpersoonshuishouden (niet rokend, geen huisdieren);
– Gunning eigenaar middels ontmoeting;
– Waarborgsom
– Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en voor langere tijd beschikbaar.
– Waarborgsom ter hoogte van een maand huur te voldoen aan eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Door in de bebouwing van dit gebied m.n. in de gevels verticale elementen te verwerken, ontstond als vanzelf de naam Hof der Kolommen. De verticale bouwelementen zijn o.m. een kolom of een zuil.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.