PRACHTIG LICHT 5-KAMER-APPARTEMENT OP EEN GEWELDIGE LOCATIE!
Kom eens een rondje lopen in deze parkachtige setting waar een huis al snel uw thuis wordt.

Een IDEAAL HOEK-APPARTEMENT / 5-KAMER-APPARTEMENT gelegen op de 2e etage van een kleinschalig appartementengebouw aan de rand van het Bergkwartier, met een schitterend uitzicht over het groen. Het is vorstelijk en betaalbaar wonen op de mooiste locatie van Amersfoort. Zeer royaal van opzet en gescheiden door grasvelden en groen. Hoewel het lijkt alsof u in het bos woont zijn de voorzieningen als het oude stadscentrum van Amersfoort en het centraal station op korte afstand bereikbaar.

Indeling: Centrale hal met brievenbussen, bellentableau en berging.

Indeling appartement: Entree, open hal met meterkast, aangrenzend de recent vernieuwde keuken met balkon! De keuken is voorzien van een afzuigkap, gaskomfoor, vaatwasser en koelkast met vriesvak.
Ruime lichte woonkamer en aangrenzende eetkamer met grote raampartij en een mooi uitzicht over de tegenovergelegen groenvoorziening. De kamers zijn alle voorzien van een mooie laminaatvloer. De woonkamer beschikt over een sfeerhaard. Vanuit de woonkamer de tussenhal naar het toilet, de badkamer en 3 aparte slaapkamers waarvan 1 slaapkamer is voorzien van een balkon. De badkamer en het toilet zijn recent gemoderniseerd. Dankzij het toepassen van diverse isolatie maatregelen beschikt dit appartement over veel wooncomfort. Het appartement laat zich door de traditionele bouw zeer makkelijk indelen.
Algemene informatie:

• 5-kamer-appartement met 3 slaapkamers en 3 balkons, gestoffeerd.
• Woonoppervlakte ca. 70 m2.
• Niet geschikt voor woningdelers.
• Gunning eigenaar middels ontmoeting.
• Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden. dient te worden en voor langere tijd beschikbaar.
• Waarborgsom ter hoogte van een maand huur te voldoen aan eigenaar.
• Laat u verrassen en maak een afspraak voor bezichtiging!

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Pieter Jelles Troelstra, 1860-1930, Nederlands politicus en Fries dichter; 1894 een van de oprichters van de Sociaal-democratische Arbeiderspartij (SDAP). Zijn oratorisch talent bezorgde hem veel prestige. Sinds 1897 lid van de Tweede Kamer. Verkondigde november 1918 de revolutie in Nederland, die echter uitbleef.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.