Ben je opzoek naar een mooi, licht en modern 2-kamer appartement met parkeerplaats en fietsenberging centraal gelegen aan de rand binnenstad van Amersfoort? Kom dan kijken bij dit heerlijke appartement!
Je woont hier op een toplocatie in Amersfoort, tegenover het Eemplein, vlakbij De Nieuwe Stad, op loopafstand van het NS trein en busstation en het gezellige stadscentrum van Amersfoort?
Appartementencomplex Fourty5High is in 2014 opgeleverd en is dus eigenlijk nieuw te noemen. Het appartement ligt op de 4de verdieping en dat is op dit punt van het gebouw ook het hoogste punt waardoor je geen boven buren hebt. Een horloge heb je hier niet nodig want van af het balkon heb je prachtig uitzicht op de kerkklok van de "lieve vrouwen toren". Je woont hier dus op loop afstand van de binnenstad met mooie winkelstraten gezellige restaurantjes en leuke uitgaansgelegenheden. Met het nabij gelegen station ben zijn steden als Amsterdam of Utrecht goed en snel te bereiken.

Indeling:
In de centrale hal met hoge plafonds word je stijlvol ontvangen. Hier zijn de brievenbussen gesitueerd, is er toegang tot de fietsenbergingen en via twee personenliften is er toegang tot de parkeerkelder en de diverse etage’s. Het complex is strak vormgegeven, uitgerust met automatische deuren en camera’s, goed geïsoleerd en voorzien van een WKO-systeem. In het midden van het complex is een sfeervolle binnenplaats waar je als bewoner heerlijk kunt genieten in de buitenlucht.

Het appartement is volledig voorzien van vloerverwarming/koeling, een moderne open keuken en praktisch ingerichte badkamer. Je kunt er zo in. Kom kijken, we laten het je graag zien!
De indeling van het appartement is praktisch: entree/hal, meterkast royale slaapkamer, videofoon, bergkast met aansluiting voor de wasmachine en overige installaties, complete badkamer met wastafel, douche en toilet.
Aan het einde van de hal betreed je de lichte woonkamer met de hoekkeuken en het balkon

Over het parkeren op deze centrale plek hoef je je ook geen zorgen te maken. Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder op niveau -1. De parkeerkelder is te bereiken met de een van de 2 autoliften.
Op de begane grond, naast de entree/hal, bevindt zich de algemene fietsenberging met 2 vaste plekken.

Kortom, op deze plek kun je meteen genieten van een prachtig instap klaar appartement op een fantastische locatie!

Bijzonderheden:
– De woning wordt met vloer opgeleverd;
– Parkeren in de onderbouw incl. servicekosten € 50,–;
– De huurprijs is exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Huurtermijn: per 1 augustus 2018;
– Gunning eigenaar;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Waarborgsom ter hoogte van een maand huur te voldoen aan eigenaar;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan, 1872-1944, Nederlands schilder, geboren in Amersfoort; een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst.
Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.