Govert Flinkcstraat 64-G!

Unieke kans! Prachtige nieuwbouw 2- kamer appartementen op een goede locatie vlakbij de gezellige binnenstad van Amersfoort!

Op dit moment zijn de bouwers hard aan het werk om dit prachtige, compleet nieuwe complex met maar liefst 8 appartementen aan de Govert Flinckstraat te realiseren. De Govert Flinckstraat is een rustige straat in het populaire Leusderkwartier en ligt nabij de Leusderweg. De Leusderweg is levendig en heeft een breed aanbod aan winkels, zowel voor de dagelijkse boodschappen als gerichte aankopen. Ook de gezellige binnenstad, scholen, bossen, het centraal station en diverse uitvalswegen zijn binnen handbereik.

Het complex bestaande uit 8 woningen is voorzien van een moderne en energiezuinige afwerking. De appartementen worden met hoogwaardige kwaliteit gebouwd en zijn compleet afgewerkt inclusief vloer (met vloerverwarming), strakke wandafwerking, complete keuken en sanitair. Kortom een echt turn key appartement en u kunt er zo in! Wanneer u aankomt bij het complex zult u verrast zijn van de grote raampartijen die verwerkt zijn in het gebouw. Dit zorgt voor veel lichtinval en een prettige woonsfeer. Een aantal woningen beschikken over een eigen terras en of zonnig dakterras. Parkeren is hier geen probleem want aan de achterkant van het complex is er parkeergelegenheid.

Nieuwsgiering geworden. Loopt u mee?

64-G
Dit appartement is rustig gelegen aan de achterzijde van het complex. Dit type heeft een eigen terras. Via de entree stapt u de hal binnen. De entreehal geeft u toegang tot de verschillende vertrekken. De woonkamer is modern en strak afgewerkt met strakke wanden en een nieuwe vloer. (vloerverwarming) Op zonnige dagen kunt u heerlijk geniet op uw eigen terras. De keuken is modern en compleet voorzien van de benodigde inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer met openslaande deuren geeft u toegang tot de slaapkamer. Deze heeft een half open verbinding met de woonkamer en is praktisch gesitueerd in de hoek. Hierdoor is de slaapkamer makkelijk af te scheiden van de living. Nette badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Separaat toilet. Inpandige bergingsruimte met mechanische ventilatie en verwarmingsinstallatie.

Algemeen:
– Beschikbaar per 15 september 2018; (onder voorbehoud van de bouwwerkzaamheden)
– Huurperiode: minimaal 12 maanden en in eerste instantie maximaal 24 maanden;
– Waarborgsom ten hoogte van 2 maanden huur;
– exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Gunning eigenaar
– Servicekosten €25,- per maand.

Bijzonderheden:
• Gebruikersoppervlakte 53m2
• Parkeergelegenheid
• Complete keuken voorzien van apparatuur
• Centrale locatie vlakbij centrum
• Openslaande deuren

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Wil je je laten verrassen? Maak dan vooral een afspraak, we laten het je graag zien!

NB: Govert Flinck, 1615-1660, Nederlands portret-, historie- en genreschilder. Na 1655 kreeg de door zijn tijdgenoten gewaardeerde historieschilder belangrijke opdrachten (o.a. voor de versiering van het Amsterdamse stadhuis), die bij zijn dood gedeeltelijk onvoltooid waren. Een van Rembrandts beste leerlingen.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.