Prima kamer op een perfecte locatie boven het winkelcentrum Neptunusplein.
Door de grote raampartijen komt er veel licht binnen!

U heeft woongenot in een lichte kamer waarvan de vloer is voorzien van laminaat. De kamer is van binnen voorzien van wit schilderwerk. Het pand is opgedeeld in 3 woonlagen. U komt binnen in een gemeenschappelijke entree. De kamer bevind zich op de eerste etage aan de voorzijde.
De badkamer bevind zich ook op de eerste etage. Badkamer is voorzien van douche en wastafel. Ruime keuken voorzien van gasfornuis en bergingsruimte. Tevens is er wasmachine aanwezig waarvan u gebruik mag maken. Zowel de badkamer als keuken worden gedeeld met slechts één persoon.

Aantrekkelijke ligging, met een paar minuten wandelen bevind u zich in het bruisende stadscentrum van Amersfoort. Het centraal station ligt op fietsafstand. Kortom een leuke, zonnige plek om te wonen en te leven met alle uitgaansgelegenheden, station, restaurants, winkels en theaters in de directe nabijheid. Levendig en ook rustig is een goede typering voor deze locatie.

Bijzonderheden:
– éénpersoons huishouden;
– Gunning eigenaar;
– gestoffeerd opgeleverd (alleen vloer);
– Woonoppervlakte ca. 16 m2;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur.

Algemeen:
– Beschikbaar per 01 augustus 2018;
– huurprijs is inclusief de levering en vergoeding van gas, water, elektra, tv en internet;
– Huurperiode: in overleg voor langere periode, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Wij hebben het huis op de juiste plek!

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u aan voor de gratis woningmail.

NB: Neptunusplein: Vernoemd naar de Romeinse god van het water en de zee. De naam is gekozen omdat de omliggende straten zijn vernoemd naar zeevaarders.