VANWEGE DE GROTE BELANGSTELLING ZITTEN WIJ MOMENTEEL VOLGEPLAND MET BEZICHTIGINGEN!

Wonen midden in het centrum? Wij hebben het huis op de juiste plek.
In dit kleinschalige appartementencomplex bieden wij dit leuke en goed gesitueerde appartement aan. Het appartement bevindt zich op de 1e en 2de verdieping met uitzicht op de Langestraat.
Je loopt vanaf het appartement direct het bruisende centrum van Amersfoort in met al haar gezellige terrasjes, vele winkels en heerlijke restaurants. Snelwegen als A28 en de A1 zijn op 5 minuten afstand, ook het centraal station van Amersfoort is gelegen op 5 minuten afstand. Ook de bushalte is slechts op een paar minuten lopen. Kortom een geweldige locatie in deze mooie stad!

Indeling:
Via de Nieuwstraat kom je aan de achterzijden van het pand, tuin, fietsenberging (gedeeld) dakterras (gedeeld met 3 andere mede bewoners) entree, hal , nieuwe open eenvoudige keuken voorzien van afzuigkap, ruime woonkamer (incl. keuken 39m2) badkamer voorzien van wastafel, douche en toilet.

Via een trap kom je op de tweede etage van het appartement zeer riante slaapzolder met voldoende ramen en vluchtwegen. Door de speelse indeling kan je hier iets moois van maken.

Algemeen:
• Ruim appartement in de binnenstad van Amersfoort ca. 75m2
• Omgeven door monumentale panden en historie
• Energielabel D;
• Beschikbaar per 1 augustus 2018;
• De woning wordt kaal verhuurd maar de vloer blijft achter;
• Energievoorzieningen middels meterstanden en voorschot te voldoen aan eigenaar € 140,–per maand incl. verder servicekosten;
• Geschikt voor éénpersoons huishouden;
• Eigenaar zoekt bij voorkeur een dame gezien het feit er in de andere appartementen in het gebouw ook dames wonen;
• Geen huisdieren en niet rokers genieten de voorkeur;
• Gunning eigenaar middels ontmoeting op kantoor;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

NB; Langestraat, Langste (vandaar de naam) doorgaande straat in oude kern (binnen de 1e muur) van de stad. Oudste vermelding van deze straatnaam: 1342. De Z-N lopende straat is, met de Utrechtsestraat, een onderdeel van de verbinding van Utrecht naar de gebieden N en O van de IJssel, waar de bisschop eveneens wereldlijk gezag uitoefende; aan zijn effectieve Landsheerlijk gezag in die streken kwam een einde toen de bisschop in 1227 gedood werd in de slag te Ane (bij Gramsbergen). Van oudsher was de straat in drie stukken verdeeld: in het Z de Breul, in het midden de Heilige Geest, en in het N de Langestraat. De huidige Huisnummering loopt van Z naar N; even nummers links. In XVII-XIX liep de route tussen de koninklijke paleizen Soestdijk-Het Loo via de L. In XXA ging al het autoverkeer van W-Nederland naar het N en O van het land door de L.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend

Wij hebben het huis op de juiste plek!!