EXPATS OPGELET!!

Exclusieve gemeubileerde verhuur Zuidsingel 79 Amersfoort

Op een wel zeer karakteristieke locatie midden in het historische centrum van Amersfoort met schitterend uitzicht op de mooie Kamperbinnenpoort van Amersfoort ligt dit geheel gerenoveerde 3-kamer appartement. Vanzelfsprekend zijn alle voorzieningen en de gezelligheid van het oude stadscentrum binnen handbereik.

Indeling: Via een algemene entree bereikt u op de 1e verdieping de zelfstandige toegang naar het appartement. De riante woonkamer van ca. 30m² is voorzien van nette laminaatvloer en heeft een geweldig uitzicht over de Kamperbinnenpoort en de binnenstad. De nieuwe open keuken is v.v. een gasfornuis, afzuigkap, koelkast, combi-oven en vaatwasser.
Via een hal waar een afzonderlijk toilet aanwezig is, bereikt u 2 slaapkamers die beide een afmeting hebben van ca. 10m².
De slaapkamer aan de voorzijde heeft veel lichtinval en wederom een mooi uitzicht over de binnenstad. De nette badkamer is voorzien van een ligbad met douche, wastafel en design radiator. Tevens bevind zich hier de wasmachineaansluiting. Geheel gerenoveerd en toch reeds zijn historie bewaart door onder andere het hoge plafond.

Kom kijken, kom de sfeer proeven een afspraak is zo gemaakt…

Bijzonderheden:
– Gunning eigenaar;
– Volledig gemeubileerd;
– EXPATS genieten de voorkeur;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Beschikbaar per 24 augustus 2018;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden i.o.;
– Waarborgsom ter hoogte van een maand huur te voldoen aan eigenaar;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Zuidsingel: Nadat de oorspronkelijke stad ommuurd was, werden daar direct omheen twee verdedigingsgrachten gegraven. Een daarvan werd na de stadsuitbreiding in de vijftiende eeuw gedempt. Oorspronkelijk Zuid-Singel geheten (rb. nr. 51 van 27 januari 1914). Tot in de negentiende eeuw werden zowel Zuid- als Westsingel Singel of Cingel genoemd.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.